Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Podzimní romantika: pivní lázeň s možností infrasauny, zábalu a lahve vína

4,7 / 5 Pivní lázně Havířov Havířov  (mapa) 25 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Pivní lázně Havířov

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Krásné prostředí, výborná obsluha. Čas strávený v tomto salonu nás příjemně uvolnil a báječně jsme…

Kisska
Varianty (4)

Jistý nešikovný sládek se marně snažil z kvasnic a bylinek uvařit pivo, ale bylo pořád jaksi řídké. Jeho naštvaná žena si na truc lehla do varné kádě. A zjistila, že je to velmi příjemné. Tak byly vynalezeny pivní lázně.

Nechte pohladit svoje smysly a zregenerujte tělo i duši v havířovských piv­ních lázních, kde se na 60, 75 nebo 105 minut ponoříte do relaxace s vůní piva. Čeká vás tu pivní lázeň a podle zvolené varianty i prohřívání v infrasauně a zábal.

To vše si užijete ve dvou, takže k odpočinku přičtěte i dokonalou romantiku a o perfektní zážitek je postaráno. Pokud jej chcete pozvednout ještě o jeden stupínek výše, zvolte variantu s lahví vína a drobným občerstvením.

Voda ve velké vaně je vyhřátá na 34–37 stupňů, je obohacená o pivovarské kvasnice a směs drcených bylin a její hladinu pokrývá heboučká bílá pěna. Koupel by měla trvat přibližně 25 minut, pak následuje odpočinek na lůžku, kde blahodárné účinky lázně vstřebáte.

Efekt umocní i teplíčko infrasauny a případně bahenní zábal, který je součástí dvou balíčků. Připravte se na chvíle, během nichž je vaším jediným úkolem řádně odpočívat.

Nahoru