Původní již ukončená nabídka

Kreslení pravou mozkovou hemisférou II.– reálná kresba a autoportrét

4,5 / 5 Ateliér Mozaika Praha - Suchdol  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Ateliér Mozaika

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Domluva při rezervaci, kvalita služby, prostředí

Helca
Varianty (1)

Zkusili jste kreslit pravou i levou rukou, ale pořád to jaksi není ono? Možná je načase zapojit do díla pravou mozkovou hemisféru.

Tento dvoudenní kurz vychází ze stejné metody kreslení jako první kolo tužkou – základy kresby a portrét dle předlohy. Liší se ale tím, že v rámci tohoto kurzu nepoužíváte žádné papírové předlohy ani fotografie. Kreslíte předměty, objekty a modely ve 3D a tento dvoudenní kurz zakončíte vlastním autoportrétem dle zrcadla.

Pro účast na kurzu Reálná kresba a autoportrét není nutné absolvování žádných předcházejících kurzů. Pokud již však nějaký kurz tužkou v Ateliéru Mozaika máte za sebou, zkušenosti se projeví i na výsledku vašich dalších obrázků.

Získat dovednost kreslení bylo vždy považováno za obtížné a zatížené názorem, že se jedná o „nadprůměrnou schopnost.“ Což už ale v moderní společnosti neplatí a Ateliér Mozaika je toho mnoholetým důkazem. Zde již dávno vědí, že lidský mozek má obrovský potenciál a práce s levou a pravou hemisférou je pro jejich lektory zcela běžným způsobem výuky.

V ateliéru platí pravidlo: „Není špatného žáka, když je dobrý lektor“, a proto jsou to opět oni, kdo na český trh vstupují s novinkou mezi kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou – Reálná kresba a autoportrét. 

Nahoru