Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pronájem tenisového kurtu v krásném prostředí v Praze

tenisové kurty Pod Stárkou 200 Praha - Michle  (mapa) 35 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku tenisové kurty Pod Stárkou 200

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (4)

Není hřiště jako hřiště. To, které najdete v areálu TK Montáže v Praze, je blízko centra a přesto v přírodě u lesa. Zde se hraje hlavně amatérský tenis, ale mají tu i závodní družstvo.

Na šesti kurtech si užijete spoustu zábavy a sportovních zážitků. Návštěva hřiště tak může být ideálním odpočinkem pro celou rodinu. Na své si přijdou i zamilované páry, staří kamarádi nebo spolupracovníci. Zahrát si mohou děti a začátečníci, ale pochopitelně i zkušenější sportovci. Na tenisových kurtech se naučíte základům,  zdokonalíte svou techniku nebo v sobě objevíte dosud skrytý talent.

Tenisovou raketu si můžete přinést vlastní nebo vám si ji můžete zapůjčit. K zakoupení jsou i míčky, optimální pro antukový povrch. K dispozici je 6 dvorců se cvičnou stěnou,  šatny, sprcha a klubovna. 

Možná si říkáte: „Nikdy jsem tenis nehrál? Nejsem v tenise dobrý? Jak se to hraje?“ Za příplatek je zde proto trenér. Náplň jeho asistence je jen na vás – předem se domluvíte, na co se chcete zaměřit, nebo se provede tenisová diagnóza.

Pokud vám chybí spoluhráč, můžete se dohodnout s místním trenérem nebo závodním hráčem. 

Nahoru