Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Středomořské menu pro dva: ravioli, chobotnice, treska, pikantní dezert i víno

4,7 / 5 Giardino enoteca con cucina Praha - Vinohrady  (mapa) 23 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Giardino enoteca con cucina

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Nádherné prostředí, vynikající jídlo a excelentní obsluha. Perfektní zážitek. Děkujeme

Kateřina
Varianty (1)

Termín

Platnost do 1. 4. 2017.

V ceně

4chodové degustační menu pro 2 osoby:

  • sklenka Prosecca jako welcome drink (1,5 dl)
  • velké ravioli plněné čekankou a sýrem asiago v šafránové omáčce s rukolou a parmezánem (90 g)
  • chobotnice alla guazzetto s opečenou focacciou (70 g)
  • pošírovaná treska se špenátem a marinovanou červenou řepou v balzamiku (100 g)
  • čokoládové crème brûlée se špetkou chilli (110 g)
  • sklenka italského vína dle výběru (1,5 dl):
    • Pinot Grigio
    • Montepulciano 

Omezení

Voucher můžete využít od 17.00 do 21.30 hod.

Můžete využít do 1. 4. 2017

Rezervace: nutná předem na tel. 222 513 427 nebo 774 455 243, při rezervaci nahlaste kód voucheru. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 299 Kč
1 299 Kč
Ukončeno

Na Vinohradech najdete malebný středomořský ostrov, kde sice slunce nepálí a moře nešplouchá, ale najíte se tu stejně skvěle jako na riviéře.

Pochutnejte si ve dvou na exkluzivním menu složeném ze středomořských specialit, které vám naservírují v příjemné rodinné restauraci Giardino. Čekají vás těstoviny, mořské plody i ryby, a protože ty mají plavat, nebude chybět ani lahodné víno.

Na přivítanou dostanete sklenku Prosecca a pak už se na stůl začnou snášet dobrůtky vonící Itálií i Chorvatskem, tedy zeměmi, kterými se zdejší kuchaři nechávají inspirovat. Jako předkrm se podávají ravioli v šafránové omáčce, následuje chobotnice alla guazzetto a pošírovaná treska se špenátem. Tečka bude tentokrát sladce pikantní: čokoládové crème brûlée se špetkou chilli.

Tajemství místní kuchyně tkví v jednoduchých, ale originálních receptech, používají tu vždy čerstvé suroviny a vše podtrhuje hezký interiér a klidná lokalita pražských Vinohrad. Bohatá je i zdejší vinotéka s výběrem světově známých vinařů a každý čtvrtek od 18 hodin podbarví vaše hodování klavírní doprovod.

Nahoru