Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výběr lekcí a poradenství s jídelníčkem od osobního trenéra

4,6 / 5 Dominik Fujtík Praha - Smíchov  (mapa) 7 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Dominik Fujtík

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Nedokážete se přinutit k pravidelnému cvičení? Nechcete cvičit sami? Nebo jednoduše nevíte, jak na to?

Osobní trenér Dominik Fujtík je tu pro vás, aby vám poradil nejen, jak správně začít, ale jak cvičení zařadit do svého života a jak si ho oblíbit. Cvičit pod dohledem osobního trenéra skýtá řadu nemalých benefitů. Nejen, že ve dvou se to lépe táhne, také je vždy výhodou mít k ruce někoho zkušenějšího, kdo vám ukáže správnou cestu. Nevíte, jak správně provádět některé cviky nebo zda u cvičení zapojujete správné svaly? Od toho je osobní trenér, který zná anatomii lidského těla, vysvětlí vám techniku cviků, navrhne speciální tréninky na problémové partie a dohlídne na jejich správné provedení. Jedině tak má každé cvičení smysl.

Známe to všichni, člověk je unavený z práce, nic se mu nechce, nejraději by zůstal doma. Věřte, že domluvený termín s osobním trenérem vás donutí se překonat a jít cvičit. Dobrý trenér je schopný svým klientům předat pozitivní energii a správně je motivovat. A právě motivace je poloviční cesta k úspěchu. Často se stává, že lidé v posilovně prochází kolem, zkouší různé cviky, bez nastavených cílů. To je v pořádku, pokud je to tak baví. Ovšem pokud na sobě chcete vidět a pociťovat výsledky, je důležité mít stanovený cíl a mít jasný plán, jak ho dosáhnout.

V ceně voucheru není vstup do posilovny. Tréninky probíhají v prostorách Reebok Fitness Relax na Praze 5, a nebo v jiné posilovně po předchozí domluvě s trenérem. Čas a průběh lekcí je individuální po dohodě.

Nahoru