Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Intervalový trénink s vysokou intenzitou Tabata – zkušební vstup nebo permice

Cvičení Tabata s PeVanem Praha - Karlín  (mapa) 1 prodej

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Cvičení Tabata s PeVanem

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Lehněte si, pomalu zvedejte jeden prst po druhém a pak si dejte půlhodinového šlofíčka. Tak přesně takhle se svaly nezískávají!

Vrhněte se do cvičení s profesionálním kulturistou Petrem PeVanem Vanišem a zkuste pod jeho vedením moderní trénink Tabata. Bude to fyzicky náročné, bude to intenzivní, bude to velmi rychlé, ale výsledek bude stát za to!

Pokud si Tabatu chcete nejprve vyzkoušet, pořiďte si jednorázový vstup, pokud už s tímto cvičením máte zkušenost nebo tušíte v kostech, že je to pro vás to pravé, pak je ideální zakoupit rovnou permici s deseti vstupy a vytrvat.

O co vlastně jde?

Tabata, pojmenovaná po japonském lékaři jménem Izumi Tabata,  je fyzicky náročné aerobní cvičení určené pro zdravé jedince, kteří nemají kardiovaskulární potíže a pohybové omezení. Cvíčení je vhodné hlavně pro ženy, zkoušet by ho neměli pouze úplně netrénovaní začátečníci.

Jedná se o moderní kar­diovaskulární a intervalový trénink s vysokou intenzitou, který vás zavede na vyšší úroveň tělesné zdatnosti, pomůže spálit kalorie a velmi rychle zlepší výkonnost a vytrvalost. Prin­cip je velmi jednoduchý – každý cvik se provádí 20 sekund naplno, následuje 10 sekund pauza a to celé se opakuje 8×. Jdete do toho?



Nahoru