Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů + sýr s sebou

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Ukončeno
999 Kč
97 zákazníků
už jen 13 ks

V ceně:

  • 5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
    • Historie mléka a mléčných výrobků
    • Základní principy výroby sýrů
    • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
    • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
    • Ochutnávka výrobků z našich kultur
    • Sýr si odnesete s sebou domů
  • Termíny kurzů:
    • 7. 1. 2017 
    • 21. 1. 2017
    • 4. 2. 2017
    • 18. 2. 2017
    • 4. 3. 2017
    • 18. 3. 2017
    • 1. 4. 2017
    • 15. 4. 2017
    • 29. 4. 2017
    • 13. 5. 2017
    • 27. 5. 2017
    • 10. 6. 2017

Čas konání: 10.00–15.00 h

Platí do:

10. 6. 2017

Podmínky uplatnění:

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Bulgaricus

Veletržní 3, Praha - Holešovice

Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Vybavení a služby
Oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Kalkulace ceny

Další informace

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Storno podmínky

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

Hodnocení podniku

Katerina

Úžasně prožitý den. Obsah přednášky byl podle mě srozumitelný i lidem, kteří v tomto oboru nemají vůbec žádné zkušenosti. I když pan lektor je nepochybně profesionál, snažil se ukázkově předvést postup při výrobě jogurtu, tvarohu a sýru v domácím prostředí a moc se mu to povedlo. Přátelská atmosféra i ochutnávka výrobků dojem z kurzu ještě umocnila. Ještě týž den přišly probrané i další receptury na e-mail, za to upřímně děkuji.

5. 6. 2016
Martin

Vse

26. 9. 2016
Radana

Byla jsem velice spokojena. Pán s paní byli velice ochotni, zodpověděli každý náš dotaz. Odcházela jsem domů plns dojmů, mnoha informací a plným žaludkem

4. 6. 2016
Adéla

Bylo to výborné. Manželé Tzanovi velmi dobře připravili kurs výroby jogurtu i Balkánského sýra. Celý program měl spád a dotazy posluchačů lektor ochotně zodpovídal. Cekový dojem byl pro mne skvělý.

18. 4. 2016

Všechna hodnocení