Koncert skvělých chutí: 4chodové menu s hovězím steakem pro 2

V ceně:

  • 2× carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a balsamicem (220 g), sýr lze případně zaměnit za jiný
  • 2× polévka z rajčat s bazalkou a opečenou vekou
  • 2× hovězí ořech z argentinského býčka (220 g) s cherry rajčaty, pancettou, rukolou a šťouchanými brambory
  • 2× tvarohový knedlíček s čokoládou a vanilkovým přelivem 

Platnost voucheru:

Od 1. 1. 2017 do 21. 4. 2017

Podmínky uplatnění:

  • Rezervace: Provádějte na tel. 735 172 138. 
  • Kódem voucheru se prokážete přímo v restauraci. 
  • Platba kartou: Akceptují karty Visa, Maestro, MasterCard.
  • Restaurace je nekuřácká
  • Jídlo s sebou: Nelze, je určeno ke konzumaci na místě.
Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Restaurant Cihelna

Klíšská 165, Ústí nad Labem

Dnes otevřeno 11:00–20:00
Bereme karty
U nás se nekouří
Letní zahrádka
Domácí mazlíčci vítáni

Jak praví lidové moudro: Předkrm sněz sám, o polévku se neděl, hlavní chod nikomu nenabízej a dezert je jen tvůj!

Restaurace Cihelna láká ke stolu všechny gurmány, kteří se rádi zakousnou do pořádné porce masa a s chutí zkusí i další speciality. Pohodlně se usaďte, koncert o čtyřech chodech pro dva jedlíky právě začíná.

Na úvod si na vidličku naberete carpaccio z červené řepy, po něm vás zahřeje polévka z rajčat, která vytvoří skvělý základ pro hlavní chod – hovězí steak z argentinského býčka. A až se vám v bříšku uvolní místo, smlsnete si ještě na tvarohovém knedlíčku. Nezní to báječně?

Na steaky jsou v Cihelně mistři, se stejným zápalem ale připravují i jídla tradiční české kuchyně nebo třeba burgery. A čím všechnu tu nádheru zapít? Pivaře potěší čepovaný plzeňský mok a nejen pro dámy tu zručně míchají barevné koktejly. 

Kalkulace ceny

Další informace

  • Rezervace: Provádějte na tel. 735 172 138. 
  • Kódem voucheru se prokážete přímo v restauraci. 
  • Platba kartou: Akceptují karty Visa, Maestro, MasterCard.
  • Restaurace je nekuřácká
  • Jídlo s sebou: Nelze, je určeno ke konzumaci na místě.