Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Setkání s legendou: Vstup do největšího muzea Harley-Davidson v Evropě

4,9 / 5 Harleypub Otrokovice  (mapa) 789 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Harleypub

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

5,0

Netradiční muzeum-bar pro všechny milovníky motorek. Rozhodně stojí za návštěvu pokud se pohybujete…

Štěpán
Varianty (3)

Letos oslavila 113. narozeniny, ale na jejím vzhledu to není znát. Je plná síly, motor duní víc než kdykoli předtím, lak září tak, že slunce bledne závistí. Kdo ji spatří, zatouží se jí alespoň letmo dotknout…

Řeč je o královně motorek, legendární značce Harley-Davidson, která se vyrábí nepřetržitě již od roku 1903. Přijeďte obdivovat její ladné tvary, bezchybné motory a tichou sílu, která z každé motorky vyzařuje. Navštivte muzeum Harley-Davidson – jediné muzeum svého druhu v Evropě.

Muzeum je vlastně soukromou sbírkou nadšeného fandy do HD, který se rád o svou vášeň podělí. Expozice je otevřena po celý rok, takže tu můžete strávit mrazivou neděli, nebo se stavte cestou z jarního cyklovýletu. 

Na výběr máte vouchery na vstup pro jednotlivce i rodinné vstupné.

Co všechno v muzeu uvidíte

V muzeu je zaparkováno celkem 58 motorek Harley-Davidson, a to včetně historických modelů, kterých je na světě už jen pár. Harlejáři tělem i duší budou v sedmém nebi. A nejen oni. Unikátní sbírka překvapí všechny návštěvníky. Věděli jste třeba, že značka Harley-Davidson vyráběla i auta, lodě, golfové vozíky a sněžné skútry? 

Vlastní tankové pivo

Příjemným bonusem je místní pivovar, kde si můžete dát nefiltrované, živé pivo uvařené pouze z přírodních surovin. V nabídce je neustále 6 druhů piva, z toho je vždy jedno ovocné.

Když vám vyhládne, objednejte si v restauraci něco dobrého na zub z české i mezinárodní kuchyně. Takový steak nebo burger přijde vhod. 

Pokud to máte domů daleko, zamluvte si pokoj v místním penzionu a spojte návštěvu muzea s výlety po okolí. Přesně tak, jak by to udělal správný motorkář, který se dlouho nezdrží na jednom místě. 

Nahoru