Většina novoročních předsevzetí se nedožije půlky ledna, ale třeba „Dopřeju si špičkovou hostinu“ je celkem snadno a příjemně splnitelné.
První položku ze svého seznamu předsevzetí si odškrtnete po návštěvě stylové restaurace designového hotelu Noem Arch, který symbolizuje loď zakotvenou v přístavu. Okouzlí vás atmosférou, originálním interiérem a hlavně pěti nápaditými chody, které vám tu naservírují.
Postupně si pochutnáte na specialitách kombinujících tradiční i méně známé suroviny, čeká vás třeba lehoučké telecí carpaccio, jemné kroupové risotto či daňčí hřbet s čočkou beluga. Nezapomeňte si nechat dostatek místa na finální sladkou tečku v podobě makového závinu, o kterém se vám možná bude i zdát.
Základními ingrediencemi, z nichž tu všechna jídla připravují, jsou poctivost, kvalita, čerstvost a sezónnost. Zdejší kuchaři rádi objevují tradiční recepty české gastronomie, ale zároveň se inspirují světovými trendy a nebojí se je zahalit do moderního hávu.
Začtěte se rovněž do vinného lístku, v němž se skrývá jeden poklad vedle druhého. Výjimečnou hostinu dokáže ta správně zvolená sklenka dovést k absolutní dokonalosti.