Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Francouzská delikatesa pro mlsné jazýčky: Jemná terina na čerstvé bagetky

4,5 / 5 Vína z Provence Praha - Nové Město  (mapa) 797 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Vína z Provence

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Paštiky jsou opravdu výborné a obsluha příjemná.

Miroslava
Varianty (1)

Dejte chladit dobré víno, skočte pro čerstvé pečivo nebo upečte domácí bagetky a připravte si královské pohoštění, v němž hraje hlavní roli francouzská terina. Lahodná masová pomazánka, která dá pečivu ten správný šmak. 

Vyberte si ze 4 druhů:

  • Kachní terina s brusinkami: Kachní maso 20,3 %, brusinky 2 %, vepřové maso a vepřové sádlo, drůbeží játra, vepřové kůže, voda, sůl, calvados, pepř přírodní aroma, koření
  • Kančí terina s rozinkami: Kančí maso 20,4 %, rozinky 2 %, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, drůbeží játra, vepřová játra, voda, sůl, Armagnac, pepř přírodní aroma, koření.
  • Terina z perličky s hroznovým vínem: Maso perliček 21,5 %, rozinky 3 %, drůbeží játra, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, voda, krůtí maso, sůl, rum, pepř přírodní aroma.
  • Tradiční farmářská terina: Vepřová játra, vepřové maso a vepřové sádlo, vepřové kůže, voda, vejce, pšeničná mouka, sůl, dextróza, koření a bylinky, příchutě a kouřové příchutě.

Terinu podávejte vychlazenou a nešetřete s ní, pečivo pomažte hojnou vrstvou a dejte si do nosu. Před otevřením skladujte terinu v suchu a při pokojové teplotě. Po otevření ji schovejte do lednice a rychle spotřebujte. To ale nebude problém, taková pochoutka zmizí, dřív než řeknete švec. 

Nahoru