Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mysteriózní zábava pro 2 hráče: Vítězí koncentrace a síla myšlenky

5,0 / 5 Mystic MindBall Praha - Malá Strana  (mapa) 13 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mystic MindBall

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

domluva a ochota při rezervaci byla perfektní, velice zajímavé

Vladimíra
Varianty (1)

Fotbalisté se shodují, že běhání za míčem a střílení gólů příliš unavuje, navíc ty zákeřné fauly, co číhají na každém metru. Co takhle trefovat branky, aniž by člověk musel hnout prstem?

Lépe řečeno, aniž by mohl hnout prstem! Možná už jste poznali Prahu jako mystické místo, kde nic není nemožné, ale ten nejtajemnější zážitek se před vámi otevírá právě teď. Nažhavte svůj mozek a zahrajte si Mystic MindBall, po kterém už nic nebude jako dřív!

Poté, co se usadíte naproti svému soupeři, bude vaším úkolem rozpohybovat kuličku ležící na stole a dopravit ji do jeho branky. Zní to možná jednoduše, ale to nejzajímavější teprve přichází – jediné, co budete moci využít, je síla myšlenky. Jdete do toho?

Jak MindBall funguje?

Na hlavě budete mít biosenzor EEG, který snímá elektrickou aktivitu mozku a jeho činnost zobrazuje na monitoru jako graf alfa, beta a theta vln. Mozkové vlny přenáší počítač do kuličky na hracím poli, hráč s lepší koncentrací, který ji dříve dotlačí do soupeřovy branky, vyhrává.

Aby to nebylo tak snadné, místnost se hemží smyslovými vjemy, které vás budou rozptylovat či případně povzbuzovat v soustředění. Patří mezi ně hmatové vjemy, vůně i zvuky.

Co Mystic MindBall umí?

Nahoru