Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Netradiční letní tábor pro mládež s americkými lektory a trenéry

5,0 / 5 Sport Camp Praha  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sport Camp

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0
Lukáš
Varianty (1)

Léto je jako stvořené pro výrazné zbohatnutí, zejména co se týká báječných zážitků, nových poznatků a skvělých přátelství.

Chcete v létě zažít něco netradičního, naučit se jazyk, zasportovat si, získat české i americké přátele a najít třeba i odpovědi na zásadní otázky? Pak je pro vás letní tábor English & Sports Camp, který pořádá organizace Crossway, jako stvořený!

Pobyt je určen pro mládež od 15 do 22 let, koná se od 3. do 9. 7. na Šumavě a na jeho organizaci se podílí Crossway společně s křesťanskými sbory z USA a České republiky.

Co je na programu?

Tábora se účastní i tým Američanů, kteří vedou výuku angličtiny a typické sportovní aktivity, jako je baseball či americký fotbal. Máte tak jedinečnou příležitost učit se s rodilými mluvčími a kromě jazyka nahlédnout lépe do jejich kultury. Samozřejmě jsou k dispozici i překladatelé.  

Profesionální trenéři vás rychle a efektivně zasvětí do tajů sportu, ať už jste úplní začátečníci, či pokročilí. Kromě toho se můžete vrhnout i do kreativních činností a dívky jistě ocení hodiny tance. To vše pod vedením amerických lektorů.

Parádní zázemí

Bydlení je zajištěno v horském hotelu Belveder v Železné Rudě, a to včetně plné penze a pitného režimu. Nepřetržitě tu na účastníky dohlíží instruktoři, vedoucí, lektoři i zdravotnický personál.

Nahoru