Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Fotografování v klimatizovaném ateliéru – portréty miminek, dětí i celé rodiny

4,9 / 5 YesPhoto Praha - Vršovice  (mapa) 31 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku YesPhoto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Profesionální dětský fotograf Radek Hensley vám s tím pomůže. S dnešním voucherem se vám a vašim dětem bude ve svém klimatizovaném ateliéru věnovat celou hodinu. 

Hensley ví, že dítě svou roztomilost nedokáže zopakovat, proto je pohotový a na její zachycení si během letitých zkušeností vymyslel vlastní metodu. Využívá chytrý systém tří předchystaných fotopozadí a rekvizit. Díky tomu získáte několikanásobné množství fotek za kratší dobu, která je pro dítě únosnější. 

Bez problému tak zvládnete prostřídat minimálně 6 různých míst a převleku. Rekvizity, kostýmy a oblečky jsou na místě k zapůjčení, přinést si můžete ale také svoje.

Výsledkem bude 30 nejlepších fotografií v digitální podobě v plném rozlišení s úpravou a retuší. Pokud by to bylo někomu málo, je možné si půlhodiny připlatit. To už ale budete mít opravdu hodně fotografií cca 60.

Voucher je možné využít také na focení novorozeňátek v prvních 14 dnech od narození. Jinak nejde novorozeňátko pózovat do spících pozic!
Nebo také na těhotenské focení v sedmém až devátém měsíci těhotenství.

Samozřejmostí je vytvoření i  rodinných fotografie s dětmi při focení.

Po domluvě je možné využít voucher na narozeninové focení u vás na oslavě. Fotopozadí a narozeninové rekvizity je možné převážet a vytvořit tak fotokoutek. U narozeninového focení je možné v rámci ceny pořídit také reportážní fotografie z průběhu oslavy. 

Nahoru