Recenze a hodnocení

4,6 1 171×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
92.674%
Personál 4,4
88.186%
Prostředí 4,6
92.832%
Průběh rezervace 4,5
90.794%

Filtry

Adrenalin na prvním místě!

Chcete uspořádat firemní akci, konferenci nebo meeting na neobvyklém místě? Chcete se pobavit s kamarády na motokárách? Chcete si zajít na výborné jídlo do příjemného prostředí? Pokud jste na všechny otázky odpověděli ano, pak je Praga Arena pro vás to pravé.

Proč jezdit u nás?

Jsme jediná poloprofesionální hala v Evropě, protože jako jediní používáme závodní motokáry, které se liší tím, že mají čtyřtaktní motor, které se používají na velkých závodech.

Jako jediní v Evropě máme každý rok nové motokáry.

Tzn. že motokáry které používají ostatní půjčovny jsou vyrobeny speciálně pro půjčovnu a popírají veškeré technické zásady profesionální motokáry. Výsledkem tedy je, že motokáry nezatáčí a jsou těžké. Pro porovnání závodní motokára váží 85 kg, motokáry pro půjčovny jako je Sodi, Dino, MS kart, Birell váží cca 150 kg. Jsou to ingoty, které jsou postavené tak, aby se co nejméně rozbíjely. Vrcholem nefunkčnosti jsou elektrické motokáry, které váží dokonce 190 kg a jejich jízdní vlastnosti vlastně neexistují. Při porovnávacím testu motokár elektrických a motokár benzínových, byla elektrická pomalejší o 2 sec na jedno kolo.

Dále jako jediná z mála motokárových hal máme venkovní dráhu propojenou s vnitřní halou a speciální závodní asfalt. Každé tři měsíce měníme trať.

U nás jsou veškeré prostory pro diváky a boxy s helmami vytápěné.

Máme k dispozici luxusní restauraci s 200 místy na sezení a svojí profesionální kuchyň.

Jako jedni z mála používáme nejmodernější časomíru, která je v současnosti ve světě k dispozici. Po registraci se Vám ukládají veškeré statistiky Vašich jízd a výsledky Vašich přátel se ukazují na Facebooku.

Zobrazit více

Praga Arena

Jiřího ze Vtelna 1731, Praha - Horní Počernice

Praga Arena

Jiřího ze Vtelna 1731, Praha – Horní Počernice

Vybavení a služby

Parkování zdarma
Wi‑Fi zdarma
Nepřijímáme platební karty
Nahoru