Lucie Mašíková

Jedlová – Jedlová, Jedlová 454
 4,9/5 (35x)

Recenze a hodnocení

4,9 35×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita 4,9
98.286%
Doručení 4,8
96.572%
Komunikace s dodavatelem 4,9
98.236%

Filtry

O nás

Jen ve zkratce o Nás, jsme úplně normálně, nenormální rodinka s dvěma dětma, žijící v rodinném domku na vesnici. Snažíme se být příkladní nejen pro své děti, ale také pro společnost tím, co děláme a jak žijeme. Ne vždy se daří vše tak jak chceme, ale společně vždycky všechno zvládneme.

Už nás nebavilo dále kupovat předražené přípravky, tak jsme si je začali vyrábět sami a zjistili jsme, že to jde. Pokud Vás nebaví přípravky plné ropy, parabenů, silikonů, syntetických barviv, umělých konzervantů, tak jste na správném místě! Věříme, že s naší kosmetikou budete spokojeni a stanete se našimi věrnými zákazníky, kterých si budeme vážit a budeme oceňovat stále výbornou kvalitou.

Jde nám také ale o osvětu. Chceme společnými silami změnit alespoň to co změnit lze. Zamyslete se prosím nad tím, co všechno kupujeme úplně zbytečně a v čem to kupujeme. Zkuste si představit za každým igelitovým pytlíkem jednu nebohou velrybu, která ho v moři spolkne. Alespoň za mě je to tedy dostatečná motivace.

Budoucí maminky, přemýšlely jste o látkových plenkách? Dnes jsou na takové úrovni, že přebalování hravě zvládnou i babičky a tatínci. A navíc jsou plenky totálně rozkošné! A co teprve, když si vezmete kolik ušetříte?

Věci, které nepotřebujete nevyhazujte, ale zkuste je nějakým chytrým způsobem ještě zrecyklovat.

Nenakupujte zásoby jídla, stejně vždycky půlku vyhodíte. Je toho opravdu spousta co se dá změnit. Takovéhle změny jsou jen kapkou v moři, ale pokud se nám povede přimět k takovému stylu života více lidí, tak z kapky bude rybník a pak celý oceán :)

„Děkuju, že nebudete kritizovat můj styl psaní. Píši tu všechno osobitě a tak, aby z toho vyzařovala moje osobnost. Lucie“

Za případné dotazy, připomínky, kritiku a vše ostatní předem děkujeme.

Děkujeme a těšíme se na Váš nákup.

Zobrazit více

Lucie Mašíková

Jedlová 454, Jedlová – Jedlová, Jedlová 454

Lucie Mašíková

Jedlová 454, Jedlová – Jedlová, Jedlová 454 

Otevírací doba
Nepravidelná - dle domluvy

Vybavení a služby

Parkování zdarma
Prostor není bezbariérový
Wi‑Fi zdarma
Bereme karty
Nahoru