Recenze a hodnocení

4,0
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry

O nás

Jmenuji se Martin Remer a je mi 20 let. Pocházím z Kostelce nad Labem, ale nyní žiji v Praze. Vystudoval jsem stavební průmyslovou školu. Nyní jsem studentem Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Od mala jsem hrál závodně házenou a celkově měl vždy blízko ke sportu.

Cvičení v posilovně jsem měl z počátku pouze jako doplňkovou činnost k Házené, ale s postupem času se z doplňkového sportu stala priorita. Fitness a celá filozofie cvičení mě velmi nadchla a tak jsem se do toho naplno ponořil.

Během posledních 2 let jsem dokázal nabrat přes 20 kg svalové hmoty, výrazně zlepšit fyzickou, ale i psychickou kondici, a také zvýšit své sebevědomí, a to nejen ve sportu.

Věděl jsem, že cvičení je nejen koníček, ale i smysl mého života a proto jsem se rozhodl udělat si certifikaci fitness trenéra a dále se v tomto oboru vzdělávat.

Výška: 190 cm Váha: 101 kg Věk: 20 let

Zobrazit více

MartinRemer.cz – Osobní fitness trenér

Jandova 216, Praha - Vysočany

MartinRemer.cz – Osobní fitness trenér

Jandova 216, Praha – Vysočany

Vyplňte formulář na www.martinremer.cz/slevomat. Tréninky běžně probíhají v posilovně Ronnie.cz Vysočanská, po předchozí domluvě je však možné využít i jinou posilovnu dle vlastního výběru.
Otevírací doba
Nepravidelná - dle domluvy

Vybavení a služby

Prostor není bezbariérový
Nahoru