6 úžasných svatebních darů, ze kterých budou novomanželé nadšení

6 úžasných svatebních darů, ze kterých budou novomanželé nadšení

Sandra Soukupová 5. 3. 2021

Vymyslet originální svatební dar, který novomanžele opravdu potěší, je docela fuška. Vy si s tím ale hravě poradíte. Máme pro vás totiž skvělé tipy. Spoustu našich nabídek pravidelně testujeme a kolega Richard, kterého znáte z našich videí, vám doporučí 6 zážitků, které jsou jako svatební dárek ideální.

Let balonem

Let balonem je romantický zážitek jako dělaný. Při letu člověk prožívá silné emoce a to prý posiluje vztah. Novomanželům můžete dát klasický let, při kterém poletí společně s cizími lidmi, nebo let privátní, kdy letí jen oni dva a pilot. Privátní let je mnohem romantičtější a pohodlnější, ale odrazí se to na ceně.

Na letu balonem je krásný, že zažijete celý proces. Vstáváte před úsvitem, nafukujete balon, necháte se unášet větrem a nevíte, kam vás donese. Přistanete náhodně na nějakou louku. Po přistání vás pokřtí. Nejromantičtější je při letu to ticho a odevzdanost, kdy opravdu netušíte, kam vás vítr zavane.

Richard, který se vznesl do oblak

Jedinou nevýhodou je, že let balonem nemůžete dát každému. Musíte novomanžele aspoň trochu znát a vědět, zda se třeba nebojí výšek.

Ukázat další svatební dary

Pobyt v Rožnovských pivních lázních

Rožnovské pivní lázně považuje Richard za nejuniverzálnější hotel, který kdy testoval. Zároveň o něm říká, že je to hotel s nejlepší atmosférou, a na rozdíl od letu balonem je opravdu pro každého. Novomanželé si užijí pivní koupele, vířivku, zábaly, desítky druhů masáží včetně masáží pro dva. Pokoje jsou krásné, okolí taky a k tomu skvělá kuchyně. Co víc si přát?

V Rožnovských pivních lázních to dělají fakt srdcem a je to znát. Mají senzační českou kuchyni – kolena, jitrnice, halušky, a taky skvělou zážitkovou kuchyni. Ta se skládá ze světových specialit. Nechybí ani ochutnávky pivních speciálů a mají vlastní čokoládovnu. Jejich pralinky jsou neskutečný!

Richard, lázně si nemohl vynachválit

Je pravda, že Rožnov pod Radhoštěm může být pro někoho trochu z ruky, ale stojí to za to. Dá se tam případně dojet i vlakem.

Tip: Přemýšlíte, jak voucher vkusně zabalit? Vyberte k němu krásné dárkové balení a máte po starostech.

Relaxační masáž pro dva

Párová masáž jsou vlastně dva dárky v jednom. Nejenže je to úžasný relaxační zážitek, ale také účinná pomoc od bolesti zad. Určitě si ale zjistěte, zda mají oba manželé rádi masáže. Některým lidem vadí, když na ně někdo sahá. Své o tom ví i Richard, jeho maminka masáže prostě nesnese.

Masáž pro dva je taková nevšední. Prožijete spolu odpočinkové odpoledne nebo večer a pak můžete porovnávat dojmy. Já mám třeba rád Salon Elite nebo Royal Jasmine Spa. Masírují tam rodilé Thajky, jsou v centru Prahy a je tam krásná atmosféra.

Richard, který už otestoval stovky masáží

Vybrat masáž pro manžele

Romantika v privátním wellness

Zamilované manžele potěší, když budou mít chvilku jen pro sebe. Darujte jim odpočinek v privátním wellness. Naloží se spolu do vířivky, zajdou do sauny, natáhnou se na lehátka a budou popíjet třeba sklenku sektu. Sehnat se dají různé balíčky. Někdy je jejich součástí občerstvení, jindy třeba masáž. Krásným zážitkem jsou i pivní koupele.

Nejhezčí je, že máte chvíli jen pro sebe. Nic vás neruší. Užijete si saunu, vířivku, někde i masáž. Popovídáte si, odpočinete a dáte si občerstvení.

Richard, Tester našich zážitků

Spousta lidí privátní welllness zbožňuje, ale není to pro každého. Někdo to zkrátka nerad a je spíš na akčnější zážitky. Raději se předem ujistěte, že se tímto svatebním darem trefíte manželům do noty.

Ukázat nabídku wellness služeb

Středověký pobyt s hostinou

Tohle je skvělá volba pro lidi, kteří mají rádi netradiční zážitky. Věnujte jim noc a hostinu ve středověké krčmě v Dětenicích. Pořádně se najedí ve vyhlášeném hostinci, ale hlavně si užijí nefalšovaný středověký rej. Své umění jim předvedou fakíři, šermíři i tanečnice. Dají si pořádný žejdlík piva z místního pivovaru a večer složí hlavu v dobovém hotelu, kde tak trochu straší.

Dětenice jsou prostě parádní, nikde jinde tohle nezažijete. Sám jsem pobyt koupil strejdovi k svatbě. Vždycky mě oslní propracovanost prostředí a nadšení zaměstnanců. Při večerní show vidíte, že je to fakt baví, že si to sami užívají. Úplně vás vtáhnou do děje. Další plus je skvělé jídlo a velké porce. Dodnes si vybavím jejich domácí chleba.

Richard, který se při vzpomínce na dětenice úplně rozzářil

U tohoto zážitku počítejte s tím, že není pro příliš citlivé duše. Středověký program je opravdu dobový, obsluha vám bude tykat, občas na vás dokonce zakřičí, jak to tak v krčmách bývá. Místnost je zahalena do kouře od svíček a ohně, je tam poměrně tma. Opravdu jde o realistickou hru na středověk a jemnější lidé to špatně nesou. Ale nebojte, nikdo tam nikomu neubližuje. Jen se s lidmi nemažou jako s květinkami.

Darujte manželům fotoknihu

Krásným a cenově dostupným svatebním darem je fotokniha. Manželé si ji můžou každé výročí prolistovat nebo ji později ukazovat dětem. Malé děti obzvlášť zajímá, jak se maminka s tatínkem poznali a jakou měli svatbu. Novomanželé navíc stráví hezké chvíle už při tvoření knihy. Doporučujeme vybrat fotoknihu alespoň s 50 stranami, ať se mohou pořádně kochat.

Kdybych dostal k svatbě fotoknihu s tím, že si do ní pak dám nejhezčí fotky ze svatby, tak bych byl rád. Nebo si ji mohou nechat na fotky ze svatební cesty. Budou mít krásnou vzpomínku.

Richard, tester našich zážitků

Tip: Poskládat fotky do knihy není nic těžkého. Podívejte se, jak snadno fotoknihu vytvoříte.

Tak jaký dárek vyberete? Pokud stále váháte, podívejte se ještě na romantické pobyty, akční zážitky nebo privátní wellness. Najdete mezi nimi třeba noc na zámku, let letadlem nebo koupele v dubových kádích. Případně dejte novomanželům dárkový poukaz na libovolný zážitek. Sami si pak vyberou, co jim udělá největší radost. 

Jak se vám článek líbil?

Sandra Soukupová

Co bych vám na sebe tak práskla? :) Mám ráda zmrzlinu, cestování, hory, jízdu na kole a lego. Jako malá jsem chtěla být zpěvačkou, právničkou, doktorkou, majitelkou restaurace nebo třeba popelářkou. Nakonec vyhrálo psaní a nelituji, protože mně i čtenářům rozšiřuje obzory, což je skvělé. 

Zaujal vás článek? Tohle se vám bude líbit!

Nahoru