Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

4* pobyt v historickém Táboře: skvělé jídlo, wellness s bazénem i pivní lázně

4,6 / 5 LH Hotel Dvořák Tábor****Congress&Wellness Tábor (mapa) 183 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Šafaříková

Dobrý den, platnost je do 30.9., ale online rezervace nabízí pouze srpen. Bude i září? Děkuji Jana Šafaříková

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, ohledně termínů v září se prosím informujte přímo u hotelu na e‑mailu recepce@lhdvoraktabor.cz nebo na tel. 601 165 855. Krásný den, Míša :)

Šárka Krsičková

Dobrý den,je v hotelu kolárna, nebo možnost úschovy kola?Děkuji Šárka

LH Hotel Dvořák Tábor****Congress&Wellness

Dobrý den, paní Krsičková. Ano, v hotelu je možnost kola uschovat v zamykatelné místnosti. Stačí při rezervaci uvést, že máte o úschovu zájem. Pro další dotazy či rezervaci termínu neváhejte kontaktovat recepci hotelu na emailové adrese recepce@lhdvoraktabor.cz. Při rezervaci prosím uveďte i číslo Vašeho voucheru. S pozdravem a přáním pěkného dne Jana Pokorná, LH Hotel Dvořák Tábor.

Tereza Šubová

Dobrý den, nebudete nabízet nějaké termíny také na září?

Slevomat.cz

Dobrý den,Terezo, ohledně termínů v září se prosím informujte přímo u hotelu na e‑mailu recepce@lhdvoraktabor.cz nebo na tel. 601 165 855. Krásný den, Míša :)

Vratislav Němec

dobrý den, existuje také nabídka pro single

Slevomat.cz

Dobrý den, Vratislave, bohužel, v nabídce Slevomatu naleznete pouze nabídku pro dva. Pokud chcete do hotelu dorazit sám, samozřejmě je to možné, ale cena voucheru zůstane stejná. Případně můžete kontaktovat přímo hotel a domluvit se na nějaké individuální nabídce na e-mailu recepce@lhdvoraktabor.cz nebo telefonním čísle +420 381 212 2­21. Krásný den, Míša :)

Peťula Beznosková

Dobry vecer,
chtěla bych se zeptat jestli si sebou můžeme vzít psa?
Dekuji za odpověď.
S pozdravem
Beznosková

Slevomat.cz

Dobrý den, Peťule, ano ubytování s domácím malíčkem je možné na příplatek 350 Kč/noc. Hezký den, Simča :)

Hana Lejskova

Dobrý den, neuvažujete o prodloužení akce do konce září?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, tato nabídka koncipována pouze do 31.8.2019. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Případně vybrat jinou nabídku na našich stránkách. :) Pěkný den, Míša :)

Kristýna

Dobrý den,
chci se informovat na možnost ubytování pro velkou rodinu. tj. 4 pokoje celkem 7 dospělých a 3 děti v termínu 16–18.8., nebo 8 dospělých a 4 děti v termínu 23–25.8.
Děkuji, Kristýna

LH Hotel Dvořák Tábor****Congress&Wellness

Dobrý den, Kristýno. Volnou kapacitu máme na termín 16.-18.8.2019, rezervace pro Vaši rodinu možná je. V druhý poptávaný termín jsme již 24.8. plně obsazeni. Pro rezervaci pobytu neváhejte kontaktovat recepci hotelu na emailové adrese recepce@lhdvoraktabor.cz. Při rezervaci prosím uveďte i čísla Vašich voucherů. S pozdravem a přáním pěkného dne Jana Pokorná, LH Hotel Dvořák Tábor.

Jiří Spousta

Dobrý den,
rád bych s manželkou využil uvedenou nabídku, chtěli bychom však s sebou vzít dvě vnoučata (8 a 6let). Prosím o informaci, jak mám postupovat.
Děkuji. Jiří Spousta

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, děti je potřeba nahlásit na recepci hotelu předem na e‑mailu recepce@lhdvoraktabor.cz nebo na tel. 601 165 855. Pěk­ný den

Martina

Dobrý den, nenašla jsem v nabídce od kdy? Už v červenci?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, nabídky můžete využít klidně ihned, samozřejmě dle volných kapacit hotelu. :) Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Míša

Miroslav Mušek

Dobrý den, chtěli bychom využít nabídku pobytu s pivními lázněmi v Táboře v hotelu Dvořák, a nevíme, jestli budeme moci využívat hotelový bazén kdykoliv během pobytu ?
Děkuji Mušek M.

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, v ceně balíčku je 1× využití bazénu spolu se saunou, pivní koupelí a odpočinkem na slámovém loži s volnou konzumací piva. Krásný den, Míša :)

Ruzena Karaskova

Dobrý den, máte volný termín na 2.-4.8.2019 pro 2 dospělé? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Růženo, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na e‑mailu recepce@lhdvoraktabor.cz nebo na tel. 601 165 855. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Pěkný den, Honza

Jan Spirit

Dobrý den,pobytová taxa je už v ceně vouchru nebo se musí doplatit na místě? a v jaké výši? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, doplácí se pouze za ubytování s domácím mazlíčkem nebo za pokoj vyšší kategorie. Ostatní poplatky jsou již v ceně zahrnuty. Přeji pěkný den

Dana Brzoradova

Dobrý den,prosím o nabídku pro 3lidi,1 dospělý a 2deti 16 a 13 let.
Děkuji
Dana Brzorádová

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, taková varianta v nabídce není. Doporučuji Vám tedy koupit voucher pro dvě osoby a připlatit jedno dítě. Dítě od 12 let na přistýlce platí 750 Kč / noc včetně snídaně. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru