Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Složme se zrakově postiženému Ondrovi na výcvik asistenčního pejska

5,0 / 5 Nadace Leontinka Praha - Ruzyně  (mapa) 962 přispělo

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
xamia@seznam.cz

Zajímaly by mě přesnější údaje. Horší zrak je příliš obecné označení, má ho každý, kdo nosí brýle. Obdobně je to se zhoršeným sluchem. Co se týče ADHD, lékaři tuto poruchu dnes diagnostikují velkému množství dětí, tedy není to tak neobvyklé. Dále by mě zajímal aktuální stav vybraných peněz v Kč, uvádíte jen počet lidí, kteří přispěli. Díky

Nadace Leontinka

Dobrý den, chápu Vaše připomínky. U Ondry jde především o kombinaci vícečetných postižení, kterými trpí již od narození a jež mu závažně ztěžují pohyb, orientaci v prostoru a hlavně začleňování do kolektivu ostatních dětí. Z toho důvodu bylo lékaři doporučeno přidělení asistenčního pejska, nemusíte se tedy bát, že by bylo neopodstatněné. Ondrovi významně usnadní nelehký životní osud a i jeho rodiče naleznou v asistenčním pejskovi další oporu.
Pokud jde o konkrétní lékařské diagnózy, nejsem bohužel oprávněna je zde uvádět s ohledem na ochranu osobních údajů dítěte (GDPR). Děkuji za pochopení a za Ondru také všem dárcům!
Aktuální informace je, že prodané vouchery jsou k dnešnímu datu v hodnotě 47.200 Kč. Je úžasné, že jsme se během tak krátké doby společně přiblížili splnění prvního milníku!
Srdečně
Tereza Podzimková, Nadace Leontinka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru