Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

V týdnu na skok do Itálie: 1denní koupání v Bibione nebo Caorle s dopravou

4,2 / 5 CK České kormidlo Bibione - Itálie 313 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie

Dobrý den, kde přesně zastavuje v Caorle autobus, aby vyložil cestující?

CK České kormidlo

Dobrý den, záleží na řidiči, ale vždy je to poblíž pláže a centra :)

Marie

Dobrý den, sice tady už tento dotaz padl, ale při objednávce zájezdu do Caorle se mi ukazuje cena 1190, po zadání kódu SLEVOMAT se mi stále ukazuje celá cena a i na faktuře se žádná sleva přes slevomat nenačetla, pořád vyžadují plnou částku. Jak vaši slevu uplatnit, i když jsem postupovala přesně dle Vašich instrukcí? Děkuji:)

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, je třeba postupovat přesně podle pokynů přímo v nabídce v sekci „Jak uplatnit“. :) Krásný den, Míša :)

Michal Novák

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v kolik se odjíždí od moře a jaký je cca návrat ve Frýdku-Místku? &děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale od moře se odjíždí ve večerních hodinách. :) V ranních hodinách jste poté zpátky ve Frýdku-Místku. Přesné časy Vám dá vědět cestovní kancelář před odjezdem. Krásný den, Míša :)

Martina števlíková

Dobrý den já bych chtěla zaplatit kafeterií gallery beta neviem ako

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, nejdříve je potřeba k nám převést body z cafeterie na kredity a ty následně využít u platby objednávky. Více informací jak body převést naleznete zde: https://www.slevomat.cz/benefity. Pěkný den

Lucie Karpíšková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak dlouho by se jelo že Zlína do Itálie tím autobusem. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, cesta ze Zlína do Bibione či Caorle trvá kolem 8 hodin. S přestávkami po cestě je to o něco více. Krásný den, Míša :)

Lenka Popelková

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat ohledně nástupního místa v Praze.Příplatek 300,– platíme jako 4členná rodina 1200,– nebo všichni dohromady jeden tedy 300,– Děkuji za odpověď Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, příplatek 300 Kč za nástupní místo se platí za osobu. Za 4 člennou rodinu tedy zaplatíte 1 200 Kč. Krásný den, Míša :)

Jana Jílková

chci si objednat odjezd ze Svitav, ale nejde mi to

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud máte potíže s vytvořením nezávazné online objednávky na stránkách cestovní kanceláře, obraťte se prosím přímo na CK na e-mailu brno@ceskekormidlo.cz nebo telefonu +420 511 444 3­55. Určitě Vám rádi s objednávkou pomohou. Krásný den, Míša :)

Pavla Odstrčilíková

Dobrý den, máme zájem si u Vás koupit voucher na jednodenní zájezd do Bibione za 990.- ALE nechápeme proč když postupujeme dle instrukcí ukáže se nám cena 1190.- ?!
Děkuji za odpověď P.O

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, cena 1 199 Kč je cena, za kterou zájezd prodává cestovní kancelář, proto se Vám na jejich stránkách tato cena zobrazí. Do poznámky je však nutné uvést slovo SLEVOMAT, díky čemuž bude CK vědět, že si kupujete jejich zájezd přes naši výhodnou nabídku 990 Kč. Krásný den, Míša :)

Irina Hovhannisyan

Dobrý den,
pokud je to poplatek za lehátka a slunečník, není tam chyba tedy v té ceně 20–25 eur? Běžně se platí cca 6 Eur za lehátko.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ireno, informace jsou v nabídce uvedené správně, poplatek za plážový servis cca 20–25 €/ os. Hezký den, Simča :)

Irina Hovhannisyan

Dobry den,
co znamena ten plazovy poplatek a je to povinne?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, poplatek za plážový servis znamená, že si v místě můžete zapůjčit lehátka a slunečník, za zmíněnou částku. Povinné to určitě není a pokud této nabídky nebudete chtít využít, můžete si samozřejmě na pláži rozprostřít ručníky či další plážové vybavení. Krásný den, Míša :)

Eva Barotová

Dobrý den. Poplatek za plážový servis tím mám rozumět co? A platí ho i děti 6 a 9 let? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, ano dítě cestuje za cenu voucheru. Tímto příplatkem je myšleno pronajmutí lehátka a slunečníku. :) Pěkný den, Honza

Iva Václavíková

Dobrý den, přemýšlím o koupi pobytu. Můžete mi prosím poradit, kde je hezčí moře – plaž, zda v Bibione nebo Caorle, v Itálii jsem ještě nebyla. Také by mě zajímalo, jak dlouho trvá cesta z Prahy. Moc děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, záleží na Vašich preferencích. :) Pláž v Caorle je tvořena jemným zlatavým pískem. Pláž v Bibione je vhodná především pro rodiny s dětmi. Podívejte se i na fotografie, které jsou u nabídky, abyste měla lepší představu. Krásný den, Míša :)

Jarmila Nývltová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, na stránkách máte víkendové koupení Caorle či Bibione, Já bych chtěla do Bibione. Jak se dá označit výběr? Děkuji Nývltová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarmilo, podívejte se při rozkliknutí nabídky na sekci „Jak uplatnit“ a před Vámi se objeví přesné instrukce, jak si vybrat termín a místo. :-)
Hezký den, David

zuzana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je volný termín na 24.6? na slevomatu ho mate na Kormidle není jen od 1.7. děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za upozornění a omlouváme se za tuto nepříjemnost. Termín je již bohužel vyprodaný a tudíž jsme ho z nabídky vymazali.
Určitě se také mrkněte na Váš profil, čeká Vás tam malé překvapení. :-)

Hezký den, David

Lucie

Dobrý den mám zájem o Caorle na skok k moř pro 2 osoby.A chci se zeptat je možno odjezd z Prahy děkuji luckafu@seznam.cz 723391913

CK České kormidlo

Dobrý den, ano Praha je také možná, stačí si na našich stránkách vytvořit rezervaci na daný termín s tímto nástupním místem a poté zakoupit vouchery. Přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru