Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Akční týmová hra TEPfactor: 3 hodiny plné pohybu a logických hádanek

4,8 / 5 TEPfactor Chotilsko  (mapa) 1 332 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Satma

Ne, je to dárkový poukaz koupený přímo v Tep Factor

TEPfactor

Dobrý den, prosím obraťte se se svým dotazem přímo na nás v TEPfactoru: lucie.chalupecka@tepfactor.cz
Nevím, jaký máte voucher, jaké kredity atd. Ať zde zbytečně nespamujeme ostatní zákazníky, než se vzájemně pochopíme :) Ráda s Vámi vše proberu. Hezký den, Lucie.

Satma

Děkuju za odpověď, máme 3vouchery na 3h a jeden kredit na 1500 – jsme 4 dospělý. Za kredit koupíme 3h pro čtvrtého hráče. Můžeme zbytek kreditů využít na zaplacení těch minut navíc pro všechny čtyři? Aby jsme měli čas v týmu stejný :)

TEPfactor

Dobrý den, přesně nerozumím otázce, ale pokud máte nějaké kredity na zakoupení zážitku přes Slevomat, tak s nimi nejde platit na místě v TEPfactoru. Děkujeme za pochopení, hezký den.

Klára

Dobrý den,
někdo psal v hodnocení nabídky, že tým pouze dvou osob má určitou nevýhodu a některé úkoly plní výrazně déle. Jak to prosím je? Užijeme si hru ve dvou?

TEPfactor

Dobrý den, hru mohou plnit týmy o 2 – 5 hráčích. Celá hra je řízená elektronicky a místnosti poznají kolik hráčů je ve hře. Pokud hrajete 2 musíte splnit 2 podmínky. Pokud máte 4členný tým, tak musíte splnit 4 podmínky. Hru si ve dvou určitě užijete. Pokud někdo plnil ve 2 všech 5 podmínek, nebylo to určitě nutné :)
Hezký den.

Satma

Dobrý den, jak průměrně dlouho hra trvá? Stačí voucher na 3h? Prý trvá 4–5hodin, takže na místě je pak potřeba dokoupit ještě hodinu za víc než polovinu ceny voucheru. Nebo dvě hodiny za cenu dražší než voucher..
Nebo se za ty 3h to dá stihnout v pohodě a ty lidi co to psali byli prostě extrémně pomalý? ;-/

TEPfactor

Dobrý den, průměrná doba hry je 3 – 4 hodiny. Je to ovšem hodně individuální. Varianta 3 hodinových poukazů by ale měla pokrýt celou část strávenou ve hře. Možností pro vás je samozřejmě i dokoupení herního času na místě. Neplatí se celá započatá hodina, počítá se následně čas na minuty.
Příklad: budete mít odehrány 3 hodiny a budou vám chybět 2 úkoly, tak je můžete samozřejmě dokončit a za 10 minut budete mít vše, pak tedy doplatíte pouze těch 10 minut nad rámec voucheru. ;-)
Pěkný zbytek dne a pohodový víkend.

Lucie

Dobrý den,ráda bych zakoupila tak,abychom si zahráli celá rodina,tj.dva dospělí a dve děti 10 a 12 let,kolik nás to bude stát a je možné koupit rodinný voucher? děkuji Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, rodinná vstupenka není v nabídce, takže pro 2 dospělé osoby a 2 děti to bude 2× varianta „3 hodiny hry pro 1 osobu starší 15 let“ a 2× varianta „3 hodiny hry pro 1 osobu do 14,9 let“ Hezký den, Simča :)

Vendula Fialová

Dobrý den, jakou variantu mám zvolit, když chceme hrát s dětmi, 2 dospělí a 2 děti 10 let. Děkuji Fialová

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendulo, tak to bude 2× varianta „3 hodiny hry pro 1 osobu starší 15 let“ a 2× varianta „3 hodiny hry pro 1 osobu do 14,9 let“ Hezký den, Simča :)

Aneta

Dobry den, lze zakoupeni tohoto voucheru kombinovat s dalsimi akcemi? Myslim konkretne to, ze ten, kdo slavi narozeniny, tak ma hru zadarmo. Takze by byl jeden oslavenec a pote zbytek tymu by mel tyto vouchery. Dekuji

TEPfactor

Dobrý den, jak se píše již v detailu nabídky, tak vouchery není možné kombinovat s jinými akcemi či slevami. Proto ani v případě narozenin tuto akční nabídku nelze kombinovat. Hezký den.

Ilona

Dobrý den, bylo by možné využít voucher už i v červnu? Děkuji

TEPfactor

Dobrý den, vouchery lze uplatnit pouze v době platnosti v červenci a v srpnu. Hezký den.

Jana Čvančarová

Dobrý den, jak mám chápat voucher? Když ho zakoupil, je to dane rovnou pro tu skupinu = jeden voucher? Nebo když budou chtít jít 2 lidí, musí mít každý svůj?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, jeden voucher platí pro jednu osobu. Hezký den, Simča :)

Jana

Dobry den,

rada bych darovala pratelum tento zazitek, jsou to cizinci, pri ukolech je zapotrebi cesky jazyk ci ne? Staci jedna osoba ktera ovlada cesky jazyk?

TEPfactor

Dobrý den, ke hře samotné není potřeba cizí jazyk. Úvod do hry je v češtině nebo angličtině. Nápovědy v úkolech jsou i v angličtině. Jinak je hra intuitivní a je důležité hlavně to, aby si rozuměli v rámci týmu. Hezký den.

Michaela Jirku

Dobrý den, dá se rezervovat termín?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, termín si můžete rezervovat v rezervačním formuláři (https://www.tepfactor.cz/cze/reservation/). Vše potřebné k uplatnění voucheru naleznete přímo v nabídce po rozkliknutí Vámi preferované varianty pod odkazem Jak uplatnit. Pěkný den, Honza

Veronika

Dobrý den, kdy prosím plánujete obměnu úkolů? Díky za odpověď.

TEPfactor

Dobrý den, k obměně nebo upgrade úkolů dochází postupně. Záleží na tom, kdy jste u nás byli naposledy. Letos jsme vyměnili jeden úkol a máme v plánu měnit další tři. Kdy to přesně bude, Vám ale bohužel s určitostí říct nemohu. Hezký den.

Veronika

Dobrý den,
chápu dobře, že v jednom týmu se může uplatnit pouze jeden voucher? V případě více voucherů je třeba více týmů?

TEPfactor

Dobrý den, pouze jedna osoba může uplatnit jeden voucher. To znamená, že pokud bude pět osob v týmu, mohou uplatnit 5 voucherů. Vouchery nelze sčítat pouze na osobu. Hezký den, TEPfactor.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru