Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Apartmány pro celou rodinu i partu přátel vč. snídaně a slevy do aquaparku

4,6 / 5 Apartmány Tatrzańska Ostoja Zakopané - Polsko (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
David

Dobrý den. Prosím ještě jednou o info, na kolik vyjde pobyt v apartmánu se saunou pro 2 osoby. Jakým způsobem se objednává? Děkuji moc.

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide :) Cena se odvíjí od termínu a délky pobytu, který zvolíte. :) Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku „Vybrat termín“ a před Vámi se zobrazí volné kapacity. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Po zvolení termínu se Vám zobrazí i výsledná cena. Poté již stačí kliknout na tlačítko „Koupit“ a v košíku dokončit objednávku. Pěkný den, Míša :)

VIP

Dobrý den. Prosím o informaci, jaký příplatek je v případě využití VIP apartmánu se saunou pro 2 osoby v termínu od 16.9.? Jakým způsobem lze VIP apartmán objednat zde přes slevomat?
Děkuji moc za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, o dostupnosti VIP apartmánu je třeba se informovat na tel. +48 512 413 3­33 nebo e‑mailem na adrese rezerwacje@tatrzanskaostoja.pl , kde Vám sdělí i výši příplatku. Komunikace probíhá v cizím jazyce, pokud budete potřebovat pomoci, obraťte se na nás na e-mail pomoc@slevomat.cz a rádi Vám pomůžeme. Krásný den, Míša :)

Irena Nováková

Prosím o zaslání nabídky pro 1 dospělou osobu a 2 děti, cca 5 dní, buď 27/7 – 8/8 nebo po 19.8. do konce srpna. Díky, IN

Apartmány Tatrzańska Ostoja

Witam,
Proszę wybrać termin pobytu i kupić voucher na slavomat.sk
Pozdrawiam
Tatrzańska Ostoja

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru