Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

4* relaxace v Resortu Johanka na Vysočině: polopenze i neomezený wellness

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Resort Johanka Vysočina (mapa) 88 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Přemysl David

Dobrý den.
Velmi rád bychom u Vás s manželkou prožili týden dovolené. Vzhledem k pracovním povinnostem můžeme pouze v termínu od 27.7. do 3.8.2019 (ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí a k pohybu po okolní přírodě uvítáme welnes ). Je, prosím, tento termín možný?
Předem děkuji za zprávu.
 David

Slevomat.cz

Dobrý den, Přemysle, nabízené vouchery jsou platné jen do 12.7.2019, tudíž nevyhovují Vámi vybranému termínu. Doporučuji podívat se u nás po jiném pobytu, případně kontaktovat přímo Resort Johanka a domluvit se přímo s nimi na e-mailu info@resort-johanka.cz nebo tel. čísle +420 731 521 8­39. Krásný den, Míša :)

Sandra

Dobrý den ,
budete přidávat ještě termíny v červenci a srpnu ?moc děkuji .

Resort Johanka

Dobrý den Sandro,
děkujeme za Váš zájem o naše služby. Je nám líto, ale v tuto chvíli Vám nemůžeme zaručit, zda se nějaká nabídka pro měsíc červenec a srpen naskytne. Určitě ale sledujte naše výhodné nabídky.
S přáním příjmeného dne Jana, Resort Johanka.

Marie Rampasová

Dobrý den, prosím Vás o informaci, zda je ještě volný termín 18. – 20. 06. 2019.
Předem Vám děkuji za odpověď a zdravím

Marie Rampasová

Resort Johanka

Dobrý den paní Marie,
v termínu 18.-20.6.2019 máme poslední volné pokoje. Pro rezervaci nás, prosím, kontaktujte na čísle 731521839 nebo emailu info@resort-johanka.cz.
Andrea, Resort Johanka

Karolína Vernerová

Dobrý den, musím kontaktovat přímo resort Johanka, zda mají vybraný termín volno, pokud kupuji voucher pro dva přímo na termin, ale radi bychm s sebou vzali ještě 12leteho syna?

Resort Johanka

Dobrý den,
poprosíme Vás o zaslání Vami vybraného termínu pobytu, abychom mohli ověřit dostupnost pokojů. Kontaktujte nás, prosím, na čísle 731521839 nebo na emailu info@resort-johanka.cz. Jana, Resort Johanka

Bronislava Ševčiková

Dobrý den. Jak mohu uplatnit slevu od vás kterou mám 200kč. Dnes by měla vypršet. Děkuji za odpověď. Ševčiková Bronislava

Slevomat.cz

Dobrý den, Bronislavo, stačí zakoupit jakoukoliv nabídku z kategorie cestování a v košíku zaškrtnout políčko Uplatnit kredity. :) Pěkný den, Honza

Hana Jančová

Dobrý den, proč není možné si online rezervovat pobyt ve všední dny – nástup neděle až středa? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, v případě výběru varianty na termín jsou volné termíny dle obsazenosti a nastavení partnera. :) Pěkný den, Honza

Pavla Mudrychová

Dobrý den, prosím o informaci,zda je možno vouchery sloučit-koupit ten na týden+na víkend,abychom se mohli zdržet déle?Děkuji.

Resort Johanka

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o naše služby. Pokud jsou volné pokoje, pak je to možné sloučit. Pokud máte zájem o víkend 28.-30.6.2019 + dny předtím pak to bohužel není možné. Náš resort je plně obsazen v termínu 27.-28.6.2019. Děkujeme za pochopení.
Jana, Resort Johanka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru