Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pohoda v přírodě: venkovský statek se snídaní 6 km od Českého Krumlova

4,0 / 5 Penzion Ratzka Český Krumlov (mapa) 66 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Darina Vránová

Dobrý den,
přemýšlím o koupi poukazu. Rádi bychom s kamarádem přijeli 27.9 – 29.9, bude mít tento termín statek volný pokoj? Děkuji předem za odpověď
Vránová

Penzion Ratzka

Dobrý den, v tomto termínu je obsazeno

Jaroslav Zástěra

Dobrý den – láká nás tato nabídka a proto mám dotaz zda může být s námi i náš pes border kolie – je to jako naše dítě a i spí snámi – samozřejmě ne v posteli ale na pokoji ano – je možno ji vzít sebou – děkuji za odpověd Jarda

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, po předchozí domluvě s recepcí je možné si po schválení předem mazlíčka za poplatek vzít s sebou. Hezký den, Simča :)

Andrea

Dobrý den,měli jsme velký zájem o ubytování,telefon ovšem nikdo a nikdy nezvedá a na email nikdo neodpovídá.Poradte jak se tedy spojit ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, v pátek tuto oblast postihla silná bouřka, která vyhodila jak internetové připojení tak telefonní signál. Nyní jsem tam však volala na číslo: 777 354 681 a spojení proběhlo v pořádku. Zkuste to tedy ještě jednou. Hezký den, Simča :)

Jiří Vaňous

Dobrý večer. Mám k Vám dotaz, chtěli bychom se ženou a třemi vnoučaty (6, 4, 2) jet k Vám na víkend v měsíci říjnu 2019. 

  1. zda budete nějaký víkend mít volný,
  2. jaká by byla si cena pobytu,
  3. zda bychom se museli stravovat sami, či je u Vás polopenze.
Předem Vám moc děkuji za odpověď, s pozdravem Jiří Vaňous.
Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, v naší nabídce je s polopenzí varianta na tři až čtyři. Pokud na statku chcete trávit pouze víkend, prosím, obraťte se přímo na e-mail nastatkuratzka@seznam.cz nebo na telefonních číslech 777 354 680, 777 354 681 a domluvte se na individuální nabídce. Krásný den, Míša :)

Andrea Pulicarova

Dobry den ,mate volne ubytovani v terminu 21.7 –23.7 .popripade jiny terminy na dve noci 2 pokoje/4osoby .Radi bychom Vas navstivili.Dekuji Pulicarova /Jihlava

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, nejrychlejší způsob jak si ověřit dostupné kapacity je, když se zeptáte přímo partnera buď na e‑mailu nastatkuratzka@seznam.cz nebo na telefonním čísle 777 354 680 nebo 777 354 681. :)

alena komárková

dobrý den prosím máte místo pro 2 dospělé a 2 děti ve věku 4 a 16 let a to od pátku do neděle,a to v polovině srpna,děkuji komárková přimda

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, ohledně volných termínů prosím kontaktujte přímo partnera na e‑mailu nastatkuratzka@seznam.cz nebo na telefonních číslech 777 354 680, 777 354 681. Krásný den, Míša :)

Václava Haisová

Dobrý den,máme zamluvene ubytování u Vás v době od 1.8–4.8.2019,v kolik hodin se máme ubytovat??děkuji Haisová

Slevomat.cz

Dobrý den, Václavo, check in je od 16:00. Hezký den, Simča :)

Vojtěch Schlemmer

Dobrý den. Nedaří se mi Vás kontaktovat ani přes email, ani telefonicky. Měli bychom zájem o termín 24.8. – 31.8. pro 2 dospělé a 1 dítě (2 roky). Máte ještě volné kapacity? Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vojtěchu, mrzí mě, že jste se nedovolal, zkuste to ještě jednou na telefonním čísle +420 777 354 681. :) Na statku mají při zhoršeném počasí i špatný signál. Vámi zvolený termín, je v tuto chvíli ještě volný, ale mají poslední pokoj, tak neváhejte s nákupem. Krásný den, Míša :)

Zuzana Střelcová

Dobrý den, chci se zeptat na jaké tel.č.mám zavolať, když to které uvidíte je nedostupna? Děkuji Střelcová

Penzion Ratzka

Dneska jsme mimo signál. E-mail

Helena Vaňková

Dobrý den,máte volný termín od 3.8. do 11.8. Pobyt by byl na 4 dny pro dva +dítě 3 roky + pes.Děkuji Vaňková

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, nejrychlejší způsob jak si ověřit dostupné kapacity je, když se zeptáte přímo partnera buď na e‑mailu nastatkuratzka@seznam.cz nebo na telefonním čísle 777 354 680. :) Rovnou se hotelem můžete domluvit ohledně domácího mazlíčka, který s vámi může přijet po předchozí domluvě za případný poplatek. Krásný den, Míša :)

Hana Steinerová

Dobrý den. Máte i pokoj větších rozměrů, kam bychom se vešli 3 dospelÍ, postýlka pro 1,5 roční dítě a pes?Děkuji Hanka

Penzion Ratzka

Dobrý den ,ano máme . Hezký den

Vágner

Dobrý den, mohu se zeptat zdase da voucher vyuzit i o vikendu.

 Děkuji

Penzion Ratzka

Ano dá se využít i o víkendu.

Martina Veselá

Dobrý den, radi bychom k vám v nejbližší době přijeli na 3 dny. Chtela jsem se zeptat, zda by bylo možné přijet s vozíkem se dvěma psy, je možné vozík nechat na parkovišti ve stínu či někde blízko ubytování? Moc dekuji. Vesela Martina

Penzion Ratzka

Dobrý den, na všechny vaše dotazy je odpověď ANO
Přejeme krásný den

Davidová

Dobrý den,
máte parkoviště zdarma a půjčujete kola ?
Děkuji moc a přeji hezký den
Davidová – Děčín

Penzion Ratzka

Dobrý den, kola nepůjčuje mě ale jde zajistit kola od českých drah a dovezou vám je. Parkoviště zdarma máme a jsme 7 km. Od Českého Krumlova

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru