Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Fotokniha až do velikosti A3

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 226 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Veronika Tomášková

Dobrý den,
koupila jsem si fotoknihu s měkkou vazbou 40 stran a měla bych několik dotazů:

  1. nemám dostatek fotografií a přála bych si tedy méně stránek, není to doufám problém?
  2. již jsem si objednala u Vaší společnosti (v nabídce, která již vypršela) fotoknihu H18 a chtěla bych poslat za jedno poštovné. Mám to nějak uvést v poznámce či tak?
  3. v návaznosti na předchozí 2 dotazy – asi náhodou není možné stránky, které mi v této fotoknize budou do 40 chybět jakoby dodat do té fotoknihy H18? v této fotoknize, H18, mám mnoho fotek a ještě jsem stránky přidávala … samozřejmě ale, pokud to není možné, doplatím … Děkuji
Computer MCL Brno

Dobrý den,
bohužel nelze kombinovat stránky s více voucherů. Pokud nevyužijete všechny strany z jednoho voucheru, vůbec nevadí. Záleží na Vás kolik stran ze zakoupeného počtu využijete. Objednávky se automaticky u nás slučují, pokud je zašlete za sebou na stejné objednací údaje do 24 hodin.

Antonín Bartoň

dobrý den, můžete prosím přesněji specifikovat na jaký papír se fotoknihy tisknout, je tam uvedena gramáž, ale ne o jaký druh papíru se jedná. děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den. Vidíte, chybička se vloudila. Jde o lesklý křídový papír pro fotoknihy. Ovšem můžete si při objednávání fotoknihy zvolit i jiné typy papíru. 150–170 gr. lesk i mat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru