Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2měsíční online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu s Petrem Havlíčkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana Nováková

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat na Váš nákupní seznam. Je koncipován na celý týden, aby nebylo nutné chodit nakupovat častěji? Děkuji za odpověď.
 Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pro tuto informaci je nutné obrátit se přímo na info@zhubnichytre.cz. Vždy asi můžete nákupní seznam upravit a poskládat podle sebe tak, aby vám vše krásně vyšlo =) Hezký den, Simča :)

MARIE

Dobrý den, chtěla jsem se ještě zeptat , zda je jídelníček individuální pro potřeby daného těla. Nebo máte stejné jídelníčky pro všechny ? S tím že , je máte rozdělené na skupiny žena lehká nadváha , ...................
Děkuji za odpověď

Zhubni chytře

Dobrý den Marie,
kurz Zhubni chytře je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnsti a byl pro ní zárveň cenově dostupný. Klienti mají k dispozici tři jídelníčky – pro ženu s nadváhu, pro ženu s obezitou a pro muže. Pokud si přejete jídelníček na míru, je potřeba kontaktovat přímo Centrum Petra Havlíčka nebo jiného výživovéh poradce, který Vám takový jíelníček sestaví. Cena samozřejmě bude vyšší.

Tým kurzu Zhubni chytře

MARIE

Dobrý den. chtěla bych se zeptat zda je kurz vhodný i na vícesměnný provoz. Pracuji na 3 směny , tedy ranní , odpolední a noční. Děkuji za odpověď.

Zhubni chytře

Dobrý den Maru,
ano, můžete absolvovat kurz Zhubni chytře i v případě, že pracujete na třísměnný provoz.

Krásný den přeje tým kurzu Zhubni chytře

Jiřina

Dobrý den, nepořádáte kurzy vaření a eliminace potravin pro diabetiky? Jídelníčky a pod. Děkuji Ji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiřino, ohledně individuálních kurzů se můžete obrátit přímo na našeho partnera na e-mailu info@zhubnichytre.cz nebo tel.: 776 849 080.
Hezký den, David :)

Dana Jelínková

Mám 60 let a špatnou štítnou žlázu,nechci se na ni vymlouvat, ale nevím zda mi toto pomůže. A lze ještě zkusit jen na týden? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, pokud cítíte nějaké zdravotní omezení, bude nejlepší vše zkonzultovat přímo se svým lékařem. Videokurz je nastaven na dva měsíce a tuto dobu nelze upravovat. :) Pěkný den, Honza

Mirka Krejci

Jaká dieta při medikaci-warfarin

Zhubni chytře

Krásný den Mirko, s tímto dotazem bude vhodné se obrátit na Vašeho ošetřujícího lékaře, který zná dobře Váš zdravotní stav.

Děkujeme Vám za pochopení.
Tým kurzu Zhubni chytře

jiřina petrdlíková

díky za rychlou odpověd. Nabídku bych přijala a zkusila bych týden na zkoušku.Pokud to ještě platí, napište mi, prosím, co mám pro to udělat.díky Jiřina

Zhubni chytře

Napište na info@zhubnichytre.cz, rádi Vám poradí.

jiřina petrdlíková

koupila jsem si kurz za 1OOO Kč od pana Anděla.Jeho jídelníček byl složením pro mě nemožný,bylo tam 6 ingrediencí ,některé po 5–6 gr/ 12ks sušeného ovoce a pod./.Ráno jsem nemohla např. fazole, syrovou okurku,jsem zvyklá ne kus ovoce a jogurt/např.styr/­.Také jejich propočet na hubnutí necelých 5000 kalorií byl pro mě zničující, za týden jsem místo hubnutí přibrala.Takže bych to ráda zkusila, ale bojím se na kombinaci jídel, chodí nakupovat muž a odmítl běhat po obchodech,aby sehnal každou maličkost,kterou si vymysleli.Vzhledem k tomu, že nyní díky zdrav.potížím nemám dost pohybu, ale cvičím, co mohu, většina dne je zelenina, bilkovina tofu,kuř.maso, kila stojí, ale nejdou dolů.Jsem již z toho umordovaná.Je tato nabídka jiná a lidská na nákup a vaření?děkuji pavla

Zhubni chytře

Pěkný večer Jiřinko,
přemýšlím nad Vaším dotazem a nejlepší řešení by pro Vás bylo zkusit Týden zdarma, aby jste si sama udělala obrázek o našem jídelníčku v kurzu Zhubni chytře, zda Vám bude vyhovovat.
Tým kurzu Zhubni chytře

Marek

Dobrý den, bylo by možné, aby tato nabídka šla zaplatit pomocí Benefit Plus ? Přeci jen se jedná o věc, která souvisí se zdravím. Děkuji.

Zhubni chytře

Pěkný den Marku,
bohužel nelze náš kurz zaplatit pomocí Benefit Plus.

Děkujeme za pochopení.
Tým kurzu Zhubni chytře

Jana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli bych kurz využila i v případě, že jsem vegetariánka? Děkuji za odpověď.

Zhubni chytře

Pěkný večer Jani,
kurz Zhubni chytře je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a byl pro ní zároveň cenově dostupný a bohužel není vhodný por vegetariány.
Děkujeme Vám za pochopení
tým kurzu Zhubni chytře

Jarmila Sudorová

Dobrý den potřebovala bych s hubnou jsem na invalidním vozíku těžko se dostanu na kurz,Bydlím v Chebu prosím šlo by my pomoci jinak byla bych Vám moc vděčná. S pozdravem a pochopením J.Sudorová

Zhubni chytře

Dobrý den Jarmilo,
náš kurz Zhubni chytře je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a byl pro ní zároveň cenově dostupný. Pokud tedy nemáte nějaké potravinové omezení, náš kurz Vám můžeme jen doporučit. Aktivní pohyb s naším kurzem není potřeba.
Přejeme krásný den tým Zhubni chytře

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru