Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt v Gdaňsku pro pár i rodinu: snídaně, neomezený wellness i karta turisty

4,9 / 5 Hotel Number One by Grano Gdaňsk - Polsko (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Šimon Janoušek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat když na pokoji budou 2 dospělí a 3 děti (7,10,13) a použijeme stávající postele budeme muset něco doplácet?

Slevomat.cz

Dobrý den, Šimone, ve variantě s pokojem Family jsou dvě děti zdarma (1. dítě do 12,9 let na přistýlce a se snídaní, 2. dítě do 5,9 let na lůžku s rodiči a se snídaní). Děti 13 let a starší osoby na přistýlce a se snídaní platí 130 PLN/noc. Třetí dítko tedy musíte doplatit přímo na místě v hotelu. Krásný den, Míša :)

Zuzana Adamová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost dopravy, nejsem řidič. Můžete mi poradit? Děkuji Zuzka

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano doprava na místo je možná několika způsoby. Samozřejmě se odvíjí od datumu pobytu. :) Stačí se mrknout na Idos.cz, nebo jiné servery určené k vyhledávání spojů. :) Pěkný den, Honza

BIRTKOVÁ

DOBRÝ DEN. MÁME DVĚ DĚTI 12 A 8 LET. PLATILO BY TO UBYTOVÁNÍ ZDARMA I PRO NĚ. NEBO MÁTE NĚJAKÉ UBYTOVÁNÍ I S DĚTMI.DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.

Slevomat.cz

Dobrý den, v tomto případě tomu tak bohužel nejde, jelikož druhé dítě je zdarma pouze do 5,9 let a s rodiči na lůžku. V tomto případě je třeba připlatit za druhou přistýlku na pokoji. :) O informaci zdali jsou volné pokoje v této preferované variantě se můžete informovat přímo u partnera e‑mailem na rezerwacje@hotelnumberone.pl nebo na tel. +48 587 178 0­10. Rezervace probíhá v cizím jazyce, pokud máte s rezervací potíže, rádi ji uděláme za vás, zašlete nám název hotelu s preferovaným termínem na e‑mail pomoc@slevomat.cz. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru