Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Ovládněte supersport: Ferrari 458 Italia nebo Lamborghini Gallardo LP560–4

4,5 / 5 SportDrive.cz (4 pobočky) Bravantice  (mapa) 182 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Aneta ČECHUTYOVÁ

Dobry den, je moznost aby Ferrari ridil manzel s svezl 5ti leteho syna? Dekuji moc za odpoved

SportDrive.cz

Dobrý den, paní Čechutyová,

bohužel to možné není, jelikož vozy jsou dvoumístné a vždy tam musí být náš instruktor.

S přáním pěkného dne

Lenka Jurečková

SportDrive.cz

Soňa Dosoudilová

Dobrý den chci pořídit tento zážitek pro přítele.
Pokud si vyberu variantu 2×20min.může jet oběma auty po sobě v jeden den…?

SportDrive.cz

Dobrý den, paní Dosoudilová,

rezervace se vytváří na jeden den, je už na každém, jestli si udělá přestávku mezi jízdami nebo ne a také záleží na obsazenosti.

S přáním pěkného dne

Lenka Jurečková

SportDrive.cz

Daniel

Dobrý den. Kde probíhá ta jízda? Na nějaké prázdné silnici?

Slevomat.cz

Dobrý den, Danieli, auto řídíte v běžném provozu. Pojede po navrženém okruhu, kde si vyzkoušíte jak rychlou jízdu na dálnici, tak jízdu na prázdných okresních silnicích, které jsou plné ostrých zatáček.
Hezký den, David :)

Jan Lazar

Dobry den, chci se zeptat kolik času je na focení v případě zakoupeného voušru na jizdu 10 minut. Píšete že je již v ceně.
Děkuji.

SportDrive.cz

Dobrý den, pane Lazare,

na focení je opravdu chvilička, aby jste pořídil pouze pár fotek. Pokud máte zájem o delší prostor na focení, doporučuji přikoupit ještě variantu „Posaďte se do supersportu“.

S přáním pěkného dne

Lenka Jurečková

SportDrive.cz

Kateřina

Dobrý den ještě jednou,

otevřela jsem váš online formulář na rezervaci termínu (abych měla představu jak to vypadá), abych zkusila volbu vozu (jak jsem se ptala níže) a po zaškrtnutí typu vozu se tam stejně objevují obě dvě auta – Ferrari a Lamborghini…Kam tedy uvést, pokud by měl člověk zájem o Ferrari??? Nerada bych pořídila jiný dárek než je žádoucí, proto to tak podrobně zkoumám:-)

Děkuji za odpověď.

SportDrive.cz

Dobrý den, Kateřino,

v druhém kroku rezervace si vybíráte konkrétní termín, po zvolení konkrétního termínu se Vám pod tím zobrazí tabulka, kde je jednotlivě zobrazena obsazenost Lamborghini i Ferrari a tam si vyberete vůz a čas, kliknete na něj a poté již přecházíte na 3. krok, kde uvádíte informace o poukazu a kontaktní údaje.

S přáním pěkného dne

Lenka Jurečková

SportDrive.cz

Kateřina

Dobrý den,
chci se zeptat, jak je to s výběrem vozu – v nabídce se píše Ferrari nebo Lamborghini , znamená to, že pro typ auta se člověk rozhodne až na místě, nebo je potřeba to uvést předem? A ještě jeden dotaz – chtěla bych to jako dárek, je možné vystavit na tento zážitek nějaký dárkový poukaz nebo se musím spokojit s vytištěným voucherem?:-)
Děkuji za odpověď.

SportDrive.cz

Dobrý den, Kateřino,

co se týká výběru vozu, ten je nutné určit při rezervaci termínu a co se týká poukazu, Slevomat by měl mít k vystavení i dárkové poukazy, ale s tímto dotazem se prosím raději obraťte přímo na ně, aby jste měla jistotu.

S přáním pěkného dne

Lenka Jurečková

SportDrive.cz

Mulina

Lamborghini – manžel má 180 cm a cca 110 kg je nějaké omezení prostoru v autě? Hůř se mu po operaci kolene ohýbá noha, ale v běžném autě normálně řídí bude to OK?

SportDrive.cz

Dobrý den, paní Mulino,

s výškou ani váhou nebude problém, ale musíte počítat s tím, že je to supersport a je hodně nízký, tudíž je náročnější do vozu nastupovat i vystupovat.

S přáním pěkného dne

Lenka Jurečková

SportDrive.cz

Lucie

Dobrý den, děkuji za odpověď, a kdybychom měli zájem aby jely 2 vozy současně na 20 min, je možné zakoupit tuto variantu: 40 minut nebo 2× 20 minut ve dvou autech jako řidič, vč. paliva? Je tam uvedené, že je to jen pro jednu osobu, tak předpokládám, že to není možné… nebo se mýlím?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, v tomto případě je potřeba mít 2 voucher na 20 minut ve dvou autech jako řidič, vč. paliva. Hezký den, Simča :)

Lucie

Dobrý den, kolik je prosím příplatek za videozáznam? Je možné aby jeli 2 auta současně? Chtěli bychom koupit 2× 20 min pro 2 kamarádky, děkuji.

SportDrive.cz

Dobrý den, Lucie,

videozáznam stojí 399,– Kč s vlastním USB diskem anebo paměťovou kartou, případně lze i SD kartu dokoupit za 100,– Kč. Co se týká, aby jeli 2 vozy současně, na místě bývají 3 vozy, takže záleží na obsazenosti, pokud je prostor rezervovat 2 současně, nevidím v tom problém.

S přáním pěkného dne

Lenka Jurečková

SportDrive.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru