Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4* pobyt v beskydském hotelu Čeladenka: wellness, skvělé jídlo, slevy na vyžití

4,5 / 5 Horský hotel Čeladenka**** Čeladná (mapa) 63 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Barbora Paulová

Dobrý den, budete nabízet i prázdninové pobyty?

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne.
Hezký den, David :-)

Iva Donovalová

Dobrý den,

jedná se mně o nedělní pobyt, tedy 1 noc pro 2 dospělé osoby stojí 1999,– Kč.
Jsme 2 dospělé osoby + 2 děti ve věku 4 a 7 let.
A v příplatcích je uvedeno Příplatek za dítě ve věku 3–14 let je 1490 Kč / pobyt vč. snídaně.
Tzn. že za každé dítě zaplatím 1490,– Kč za 1 noc????
Dvoulůžkový pokoj tedy stojí 1999 pro 2 dospělé osoby, což je na 1 dospělou osobu 1000,– Kč. A malé děti – každé – platí 1 490,– Kč, tzn. o dost více než dospělá osoba???
Děkuji.

Horský hotel Čeladenka****

Dobrý den,

ano příplatek souhlasí s tím jak je na slevomatu uvedeno, v případě rezervace 2 dospělých osob + 2 dětí už by se jednalo o využití apartmánových domů, kde je cena za ubytování vyšší.
S pozdravem
recepce hotelu

Eliška V.

Dobrý den, máte volný termín buď 16.-17.6., nebo lépe 23.-24.6.? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na e‑mailu hotel@celadenka.cz či telefonu 591 160 160. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Pěkný den, Honza

Ing, Pavel Vantuch

kolik stojí pobyt na 3 dny so ne po s ubytováním v budově hotelu vč. stravy
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, víkendový termín bohužel není k dispozici. Termín si můžete pohodlně vybrat z tabulky online termínů, která je přímo propojena s rezervačním systémem hotelu. V současných variantách je nabízena pouze snídaně či polopenze. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak vám případná další akce neunikne. Hezký den, Simča :)

Milan Orlík

Dobrý den, chtěl bych 3 denní pobyt od 10.6.2019 do 12.6.2019 za 4990.Kč a zaplatil bych přímo na hotelu sodexo flexi pass poukazkami 4800 a zbytek doplatil penězi.

Slevomat.cz

Dobrý den, Milne, platba přímo na hotelu není možná. Nejen proto, že se ceny na hotelu liší od nabídky zde na Slevomatu, ale také Sodexo poukázky lze použít pouze při nákupu na Slevomatu. Papírové poukázky je potřeba nejprve převést na kredity, kterými poté lze zaplatit část voucheru a zbytek doplatiti buď online kartou a nebo bankovní převodem. Převedení Sodexo poukázek je možné pouze u nás na pobočce: Butterfly – přízemí, budova B, Pernerova 691/42, Praha 8 – Karlín. Hezký den, Simča :)

Zdenka Folvarčná

Mám zájem o termín 31.12.- 1.1. bylo by možno tento termín ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdenko, tento voucher je platný pouze do 7. 7. 2019. Ve Vámi preferovaném termínu nelze voucher uplatnit. Pěkný den, Honza

vera vondrackova

dobry den mate volny termin 25.6.-30.6.

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na e‑mailu hotel@celadenka.cz či telefonu 591 160 160. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Pěkný den, Honza

Veronika Pálková

Dobý den, máte prosím ještě volno 16.6–17.6 ? děkuji za odpověd

Horský hotel Čeladenka****

Dobrý den paní Pálková,

v termínu 16. – 17. 6. 2019 máme volné ubytování pouze v apartmánovém domě. Tyto domy se nacházejí asi 100 metrů od hlavní hotelové budovy. V případě jakýchkoli dotazů či nejasností nás neváhejte kontaktovat na emailové adrese hotel@celadenka.cz.
S pozdravem
recepce hotelu

Jana Zajickova

Dobry den. Mohu se zeptat zda cena je uvedena za osobu ci dve osoby v hodnote 1999? Moc dekuji Krasny den

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, uvedená cena 1999 Kč je za dvě osoby.
Hezký den, David :)

Renata Kovaczová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda budou termíny i v červenci a srpnu? :) nebo zda se to dá koupit a zavolat si termín na červenec a nebo srpen? Děkuji za odpověď

Horský hotel Čeladenka****

Dobrý den,
prozatím nemáme informaci, zda pobyt přes slevový portál bude i přes letní měsíce červenec, srpen. Nynější voucher je platný do 7.7.2019. Nelze jej prodlužovat, ani uplatňovat po tomto datu.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
recepce hotelu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru