Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

4–8 dní u Baltského moře: pobyt pro 2 v Polsku s polopenzí nebo plnou penzí

4,2 / 5 Villa Merry Świnoujście - Polsko (mapa) 42 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

dobrý den, máte volný ještě termín od 14. – 17.8.? pokud ano, jaká by byla cena za polopenzi pro dva dospělé a dvě děti ve věku 9 a 12 let? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera e‑mailem na info@villa-merry.com nebo na tel. +48913212619. Re­zervace probíhá v cizím jazyce, pokud máte s rezervací potíže, rádi ji uděláme za vás, zašlete nám název hotelu s preferovaným termínem na e‑mailu pomoc@slevomat.cz. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Dítě od 4 let na přistýlce s polopenzí stojí 50 PLN/noc. Pěkný den, Honza

Karin

Dobrý den.
Volné termíny jsou už jen v srpnu, nebo jsou i jiné volné termíny, např. přelom červenec/srpen?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Karin, jak správně píšete, volné jsou již jen dva termíny v srpnu. Krásný den, Míša :)

Katerina

Dobrý den, neměli byste prosím termín od 21.8. například? Nebo nějaký jiný než je v nabídce? Děkuji! S pozdravem, K. Vožická

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, termín od 21.8. již bohužel není volný. Jsou k dispozici termíny 14. – 17.8 a 28. – 31.8. :) Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Krásný den, Míša :)

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda je možné rezervovat si termín u baltského moře od 14.9.2019, zhruba na 10–14dni
Děkuji za info

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, maximální doba pobytu v rámci našeho voucheru je 8 dní. Ověřit dostupnost termínů si můžete lehce po zvolení Vámi vybrané varianty v rezervačním kalendáři. Pěkný den, Honza

Mata

Dobrý den,
je možnost se na místo dopravit i vlakem.
Zda je volný termín od 12.8 – 18.8.2019 – asi 4 až 5dní – 1×dospělá osoba+dítě věk 12let.
předem děkuji
 MC.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mato, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na info@villa-merry.com nebo na tel. +48913212619. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Voucher je koncipován pro dvě osoby, tudíž lze z cenu voucheru cestovat eden dospěly a dítě. Bohužel o vlakových spojích nemáme žádné informace. Ale v blízkosti se nachází nádraží Świnoujście Przytór. Pěkný den, Honza

Zuzana Hrbáčková

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně dopravy. Přes řeku Svinu jezdí trajekty? Pokud pojedeme autem od Medzizdroje nebo-li z východu na západ. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, ano trajekty zde jezdí, existuje mnoho webových stránek, kde si můžete přímo naplánovat trasu, já jsem našla tuto, tak se můžete podívat zde Vám nějaký trajekt bude vyhovovat https://www.aferry.cz/swinoujscie_trajektem.htm. Hezký den, Simča :)

Martin

Dobrý večer, je možné jen pro 1 osobu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, možné to určitě je, ale nebude to již v rámci výhodné nabídky na Slevomatu. Pro individuální pobyt, prosím, kontaktujte našeho partnera na e-mailu info@villa-merry.com nebo tel: +48 91 321 26 19.
Hezký den, David :)

Jan FILIP

Dobrý den,
je možné zapůjčit v penzionu dětskou postýlku pro dítě 0,5 roku?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, prověřil jsem u partnera. Zapůjčit si dětskou postýlku lze, ale je zpoplatněna 50 zl/noc . Pěkný den, Honza

Kačenka

Dobrý den pobyt za dítě a polopenze 12 let se bude platit na místě v Polsku? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, doplatek se platí přímo hotelu :) Pěkný den

Da Ra

Dobrý den prosím vás je volný termín v období od 20.8. do 30.8.?

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :)
Hezký den, David

Hana Stejskalová

Dobrý den, je na pláž povolen vstup psům? Mohou i bez vodítka? V případě pobytu se dvěma psy je poplatek za ubytovaní s mazlíčkem stejný jako s jedním psem? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, ohledně této informace se můžete informovat přímo u našeho partnera na e-mailu info@villa-merry.com nebo tel.:
+48 91 321 26 19. Jistě Vám rádi odpoví na sdělí podrobnosti ohledně pobytu a okolí hotelu.
Hezký den, David :)

Ivana Bejšáková

Dobrý den, prosím Vás, je možné tam někde v okolí rybařit a dá se tam popřípadě zakoupit povolení k rybaření?
Děkuji Ivana Bejšáková

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, rybářský lístek vám stačí český, platné povolení prodávají pobočky polského rybářského svazu, které jsou v každém krajském městě.

Pro cizince stojí povolenka 200 zlotých a opravňuje rybáře lovit všemi metodami, a to i v noci s kuší. Nesmíte ale používat potápěčskou výbavu.

Plánujete-li rekreačně lovit v pobřežních vodách Baltského moře, je potřeba zaplatit poplatek za lov ryb a společně s dokladem o zaplacení a např. občankou se případně prokazujete kontrole. Poplatek se hradí stejně u poboček polského rybářského svazu a ceny prozatím byly následující:

Na týden – 30 zlotých
Na měsíc – 70 zlotých
50% slevu mají důchodci, děti a studenti do 24 let.
Hezký den, David :)

Iva Kupková

Dobrý den
Bylo by možné zajistit bezlepkovou stravu pro 8 leté dítě a za jaký případný doplatek za den ve variantě „Letní prázdniny s polopenzí“ i variantě „Letní prázdniny s plnou penzí a allinclusive nápoji“?
Předem děkuji za odpověď.
Kupková Iva

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na našeho partnera na jeho e-mailu info@villa-merry.com.
Hezký den, David :)

Zuzana Janovská

Dobrý den,
máte volný termín od 6.7–13.7. pro dvě osoby + 1 dítě. Můžou jízdní kola na pokoj anebo je u Vás na hotelu bezpečná úschovna kol.
Děkuji za info Z. J.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na info@villa-merry.com nebo na tel. +48913212619. Ko­munikace probíhá v cizím jazyce, pokud s tím budete mít problém zašlete nám název hotelu s preferovaným termínem na e‑mailu pomoc@slevomat.cz Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) V hotelu se nachází bezpečná kolárna. Doplatky za děti jsou uvedeny u jednotlivých variant pod odkazem Děti. Pěkný den, Honza

Jan

Parkování zdarma je možné ve vzdálenosti cca 1km od ubytování např:
53.9146792N, 14.2476486E
53.9136229,14­.2498537
53.9156367,14­.2515635
Na promenádě je placeno Po-pá 8:00–20:00
Vše dle údajů z roku 2015

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za doplňující informaci.
Hezký den, David :)

Honza

Dobrý den,
je možnost bezplatného parkování někde nedaleko hotelu Villa Merry ? O placeném parkování píšete ale o neplaceném nic. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobý den, Honzo, zkuste se mrknout zde v dotazech na doplňující informaci od p. Jana Pešty. V okolí hotelu se dají najít i některá neplacená parkoviště.
Hezký den, David :)

Ema

Jakým vlakem se k vám dostanu z Ostravy? A kde vystoupit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Emo, do stanice „Swinoujscie“ se dostanete vlakem buď s přestupem v Katowicích nebo ve Waršavě. Od cílové stanice to pak není daleko (viz. mapa). Doporučuji Vám podívat se na internetové stránky www.idos.cz, kde si můžete najít veškeré dostupné spoje.
Hezký den, David :)

Martin Engl

Dobrý den,
je možné někde v okolí Villa Merry zaparkovat zdarma? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, po konzultaci s partnerem jsem obdržel informaci, že se bohužel okolo hotelu nenachází parkování zdarma. V okolí se nachází pouze placené parkoviště. Pěkný den, Honza

Kamila

Dobrý den, prosim o potvrzeni tohoto.....tedy kdyz mame 2 lete dite je zdarma? Kdyz mame 5 lete bude platit za noc 50 PLN tzn cca 300 Kc za noc? K tomu parkovani 30 PLN tzn cca 200 Kc za den a noc? Je to tak? I kdyz pojedeme se dvema detmi budeme mit pokoj o rozloze 30m nebo jsou k dispozici i vetsi pokoje kdyz bychom byli 4? Diky za odpoved

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo, ano, s cenami je to přesně tak jak píšete. :)
Ohledně jiného pokoje pak záleží na domluvě s hotelem. V našich variantách jsou pouze standardní dvoulůžkové pokoje, za větší by byl už jistě příplatek. Nicméně za tu snahu to stojí, určitě se Vám pokusí vyjít vstříc.
Hezký den, David :)

Lucie

Dobrý den, byly by v termínu od 5.-8. 8. nebo od 6.-9.8. volné dva pokoje?

Děkuji:)

Villa Merry

Mám jen jednu místnost

Kateřina

Dobrý den, kde se tedy dá parkovat když ne u hotelu? Děkuji předem za odpověď.

Villa Merry

přes ulici mimo hotel je hlídané, stojí asi 30 PLN za noc

Katula

Dobrý večer jaká bude cena za dítě 12let? Na plnou penzi +all inclusive. Na týden od 17.7–24.7.
A kde bude možnost zaparkovat auto? Děkuji za odpověď

Villa Merry

přes ulici mimo hotel je hlídané, stojí asi 30 PLN za noc, příplatek za dítě je 100 PLN za noc

Leoš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdybychom byli tři páry v termínu od 3–7.8. jestli máte volné 3 pokoje.

Villa Merry

Bohužel nemám k dispozici 3 pokoje.

Petra Lebisova

Hello, I have a question. Is it included in the price of lunch or dinner drink free or is there a special payment for drink? If i take all inclusive pack. Thank you for your answer.

Lebisova

Villa Merry

all drinks are free

Květa

Dobrý den, prosím Vás, je možné u penzionu někde parkovat tak, aby bylo místo na 100% dostupné? Platba za další osobu je přímo na penzionu? A přistýlkou je co myšleno, vyspí se na ní dospělý člověk? Děkuji za info, H. K

Villa Merry

platba za další osobu pouze s námi na místě, přistýlka je nejčastěji rozkládací dvoulůžková pohovka. Parkoviště opatrovníka se nachází na promenádě, na druhé straně hotelu – cca 30 m. Cena za noc je 30 PLN

Petra Lebisova

Dobrý den může pes na pláž? A při pobytu si ji můžu brát na snidanĕ a večeře sebou? V tašce jedná se o malé plemeno. Nerada bych ji nechávala na pokoji bez dozoru.

Villa Merry

jsou zde dva vchody na pláže pro psy.

Kamila

Dobrý den, můzete mi prosím zjistit, kde je tedy možné pripadne zaparkovat auto? Když písete že parkování není k dispozici :) Díky

Kamila

A ješte prosím, zda mi muzete spocitat v Kč kolik by stál pobyt pro 5ti lete dite plná penze all inclusive na 8 dní. Diky

Jan Pešta

Je možno dokoupit k přistýlce a polopenzi oběd a za kolik. Děkuji za odpověď.

Villa Merry

příplatek je samozřejmě 100 PLN za noc.

Eva Cetkovská

A co doprava?

Villa Merry

Dobré ráno, neorganizujeme dopravu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru