Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Sluchátka Philips: pecky, přes hlavu, bezdrátová i s funkcí ovládání hovorů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Iveta Kalašová

Dneska mi prisly bezdrátové sluchátka a nevim proc ale porad se mi nedaří propojit to pres bluetooth s mobilem.

Borgy CZ

Dobrý den, paní Kalašová,

kontaktuje Vás kolega a problém s Vámi vyřeší.

 Daniel

Klára Ponížilová

Dobrý den, teď jsem si převzala zásilku a přišla mi úplně jiná sluchátka. Jak se postupuje pri reklamaci, výměně ? Děkuji.

Borgy CZ

Dobrý den, paní Ponížilová,

omlouvám se za tuto komplikaci. Předal jsem instrukce našemu reklamačnímu oddělení, které Vás bude kontaktovat a domluvíte se na postupu.

 Daniel

Petr

Mají sluchátka Philips SHB3175WT/00 lepší mikrofon než Sluchátka Philips SHB4405WT/00? Druhá jmenovaná jsem pořidil a mikrofon je velké zklamání. Pro telefonování prakticky nepoužitelné, druhá strana si často stěžuje, že mě neslyší. Při zkoušení vychází prosté mluvení do telefonu výrazně lépe než při použití BT sluchátek. Vzhledem k tomu, že jsem sluchátka pořizoval na telefonování, nezbývá mi, než je vrátit. Pomohu si, když pořídím SHB3175WT/00 – mají lepší mikrofon – budu slyšet? Děkuji

Borgy CZ

Dobrý den, Petře,

v tomto případě Vám mohu nabídnout jako řešení jedině reklamaci. Je možné, že se jedná o vadu konkrétního kusu. Dosud jsme tento problém nezaznamenali. U sluchátek je hlavní kritérium poslech až poté je na řadě HFD.
Obě varianty sluchátek, které zmiňujete mají stejné komponenty HFD. Další věc je ta, že tyto parametry se nikde neuvádějí.

 Daniel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru