Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Výlet na Dachstein do Rakouska: úžasná vyhlídka Pět prstů i Mamutí jeskyně

4,6 / 5 CA Orbit travel Hallstatt - Rakousko (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jan Martínek

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaký typ autobusu pro výlety používáte. Dvoupatrový či nikoliv a na jeho vybavení? V případě že kapacitu 40 osob nenaplníte, vracíte peníze? Děkuji za odpověď JM

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, s tímto dotazem si můžete zavolat přímo k našemu partnerovi na telefonní číslo: 728 984 001. Určitě Vám rádi odpoví i na jakékoliv další otázky. :)
Hezký den, David

CA Orbit travel

Dobrý den, záleží na termínu, v některých termínech máme patrové autobusy v některých klasické. Autobusy jsou vybaveny toaletou a klimatizací a jedná se o zájezdové autobusy na delší trasy, takže tomu odpovídá i jejich vybavení. Pokud se termín nenaplní, tak vracíme peníze za vouchery zpět v plné výši, nicméně termíny se ruší zcela výjimečně. Děkuji za dotaz.

Věra

Dobrý den, ráda bych jela. Ale nemám žádný spoj do Prahy na 2 hodinu ranní. Je možné si připlatit odjezd z Hradce Králové?
Děkuji.

CA Orbit travel

Dobrý den, je mi líto, ale odjezd z Hradce Králové u tohoto zájezdu bohužel nemůžeme zajistit. Děkuji za dotaz.

Zuzana P.

Nezlobte se na mě, ale uádět v podstatě poloviční cenu, když dalších 1200 bude vybráno na vstupy atd., to už zavání klamavou reklamou. Fakt nechápu, že tohle slevomat podporuje.
Bylo by fér celkovou částku alespoň uvést v popisu a ne čekat, až se někdo zeptá.

CA Orbit travel

Dobrý den, v nabídce je uvedeno, že cena voucheru zahrnuje dopravu tam i zpět a služby průvodce. Navíc v ceně voucheru je ještě zahrnuta návštěva města Hallstatt. Ceny jízdného lanovkami, ve kterých jsou zahrnuty i vstupy do Mamutí a Ledové jeskyně uvádíme v nabídce v části Příplatky. Ceny uvedené v příplatcích bychom mohli zahrnout do ceny voucheru, nicméně v takovém případě by se zvýšili náklady a výlet by tedy vyšel celkově o pár stokorun na osobu dráže, než jak je tomu nyní. My v nabídce v příplatcích uvádíme variantu vstupného, která zahrnuje jízdné všemi třemi úseky lanovky a vstupné do Mamutí a Ledové jeskyně. Pokud by někdo neměl zájem o návštěvu jeskyň, může si zakoupit pouze jízdné lanovkami na vyhlídku Pět prstů a ušetří cca 15 €. Domníváme se, že takto jak je nabídka postavená nyní, je to nejvýhodnější řešení pro zákazníky. Jiné varianty nabídky by konečnou cenu pro zákazníka zvýšili.

Monika

Dobrý den,
kolik se ještě vybírá v autobuse? (vstupy na vyhlídky, jeskyně…)?

Děkuji. M.

CA Orbit travel

Dobrý den, ceny jsou následující: Jízda lanovkou (1., 2. a 3. úsek cesty, tam i zpět), vstup do Mamutí jeskyně a Ledové jeskyně, vyhlídky Pět prstů a Welterbespirale, Dachstein-Hai: dospělý: 45 €, děti s datem narození od 2002 do 2011: 25 €, děti narozené od roku 2012: zdarma.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru