Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

V páru nebo s rodinou do Slovinska: 4* hotel blízko moře, polopenze i bazén

4,8 / 5 Act-ION Hotel Neptun 4* Slovinsko (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Beata Gatialova

Dobrý deň zaujímalo by ma či je možné v rodiinej izbe ubytovať dieťa vo veku 14 rokov na prístelke s tým, že by sme samozrejme doplatili tých 69,60 eur za noc ako uvádzate v poplatkoch pre deti. Ak áno, ako zakomponovať dieťa a prístelku do kúpy voucheru? Ďakujem, Beata.

Slevomat.cz

Dobrý den, Beato, je to přesně tak, jak píšete. :) Dítě od 13 let platí 69,60€/noc, stačí, když tuto informaci připíšete do poznámky. Dostupnost pokoje s přistýlkou si ověřte telefonicky na tel. čísle +38656929001 či přes e‑mail booking@lifeclass.net před zakoupením voucheru. Rezervace probíhá v cizím jazyce, pokud máte s rezervací potíže obraťte se na e‑mail pomoc@slevomat.cz, kde Vám s rezervací pomohou. Pěkný den, Míša :)

Eva

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli hotel umoznuje pobyt s domacim mazlickem (maly pejsek). Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, tento hotel bohužel žádné domácí mazlíčky nepovoluje. Děkujeme za pochopení :) Pěkný den

Lubomír Žoužela

Zdravím,
jaké jsou v této oblasti pláže … písek či oblázky …

děkuji. Žoužela

Slevomat.cz

Dobrý den, Lubomíre, centrální pláž v Portoroži je písečná. „Pláž“ u hotelu je podle jejich slov tráva a beton.
Hezký den, David :-)

Alena Janečková

Dobrý den, chtěla bych využít nabídku, ale jsme dva dospělí a dvě děti, 10 a 3 roky, mladší spí s námi na lůžku, byl by problém s pobytem takto? Třeba bychom doplatili polopenzi… Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, dítě do 1,9 let bez nároku na vlastní lůžko: zdarma, dítě do 12,9 let na přistýlce je v rodinném pokoji včetně polopenze v ceně. Rodinný pokoj disponuje pouze jednou přistýlkou. Dítě do 1,9 let pak může spát s rodiči na lůžku. O možnosti vzít mladší dítě jako dítě v první kategorii je třeba kontaktovat přímo hotel na emailu booking@lifeclass.net, nebo tel. čísle +386 5 692 90 01. Komunikace s hotelem probíhá v cizím jazyce, pokud budete potřebovat pomoc napište nám veškeré Vaše požadavky na e‑mail pomoc@slevomat.cz, rádi Vám pomůžeme. Pěkný den, Honza

Tomas

Dobrý den, jak je to v případě 3 dětí ( 6, 4 a 1 rok ) v rodinném pokoji? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, rodinný pokoj disponuje bohužel pouze jednou přistýlkou. V případě, že se chcete ubytovat se třemi dětmi, kontaktujte přímo hotel. A pokud máte problém s komunikací v cizím jazyce, neváhejte se obrátit na náš email pomoc@slevomat.cz kde vám se vším rádi pomůžou. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru