Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pohádková romantika v Chateau Zbiroh: wellness pod skálou i večeře v krčmě

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Chateau hotel Zbiroh Západní Čechy (mapa) 427 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie

Dobrý den ,je možné pobyt využit od soboty 20.7. Do neděle 21.7. Předem děkuji

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, pokud máte voucher platný na víkend, tak je možné ho o víkendu využít. Pokud voucher budete teprve zakupovat, jsou dostupné pobyty pouze s využitím ve všední dny či v neděli.
S pozdravem
Recepce

Duriš

Dobrý den, v kolik hodin je v neděli nástup ,a odjezd.
Děkuji Duriš

Chateau hotel Zbiroh

Vážený pane Duriši, nástup je od 14 h a odjezd je poté do 11 h.
S pozdravem
Recepce

Martin Vondrášek

Dobrý den, bylo by možné objednat pobyt na 2 noci pro jednu osobu od 17. 5? Děkuji za info Martin Vondrášek

Chateau hotel Zbiroh

Vážený pane Vondrášku, v tomto termínu máme hotel plně obsazen. S pozdravem Recepce

Ondrej Vins

Dobrý večer, měl bych zájem o 2 večery ,ale potřebuju pro dva dospělé a dvě holčičky-8 let a 6 let. Vymysleli by jste něco? Předem děkuji za odpověď.

Chateau hotel Zbiroh

Vážený pane Vinši,
je možnost připravit pro děti přystýlku, pro 6letou v ceně 805Kč/noc, pro 8letou 1350 Kč/noc. Cena zahrnuje ubytování a snídani. Doplatek za přistýlky, čerpané služby a konzumaci dětí byste hradil na místě. S pozdravem recepce

Andrea Ptáčková

Dobry den,v nabidce uvadite k veceri veprovou krkovici.Je moznost i jineho jidla?Dekuji Ptackova

Chateau hotel Zbiroh

Vážená paní Ptáčková, ve voucheru je večeře pevně daná a nelze jí tudíž měnit. V zámecké krčmě, která je otevřená denně, je možné si vybrat z jídelního lístku jiné jídlo a doplatit si na místě.
S pozdravem
Recepce

Pavlína Žáková

Dobrý den, v předchozích nabídkách z předchoích let uvádíte že je v ceně 60 min wellness (vířivka, bazén s protiproudem, finská sauna, infrasauna, multifunkční vana, solárium, fitness, masážní křeslo) . Platí to i pro aktální nabídku z roku 2019 ? jelikož zde píšete pouze 60 min bazén. Děkuji :)

Chateau hotel Zbiroh

Vážená paní Žáková, na voucheru je uvedeno 60 minut wellness… Wellness obsahuje vířivku, bazén, saunu… S pozdravem Recepce

Tereza

Dobrý den,
lze k večeři uzpůsobit pro vegetariány?
Děkuji, Tereza

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den Terezo, ano, vegetariánskou variantu lze nabídnout. Při rezervaci pobytu toto prosím uveďte.
S pozdravem
Recepce

Lucie Sobotova

Zdravím prosim využití wellnes je privátní?? A prosim jak s večerem kdybychom chtěli na víkend ci dele a v balicku je 1 večeře?? Můžeme večeře dokoupit prosim?

Chateau hotel Zbiroh

Vážená paní Sobotová, Wellness privátní není. Privátnost při čerpání voucheru nelze garantovat, vyžadovat ani doplatit. Maximální kapacita wellness centra je 6 osob. Večeře lze dokoupit předem (např. tříchodová v cenně 600,– Kč/os) nebo využít otevírací dobu Zámecké Krčmy a vybrat si z jídelního lístku na místě.
S pozdravem Recepce

Iveta

Dobrý den,
je možné uhradit doplatek za dítě 805 Kč/noc rovnou při objednávání přes Slevomat? (tzn. při pobytu na 3 dny – 5490 + 1610 Kč). Hradím pobyt formou Benefit bodů od zaměstnavatele a chtěla bych touto cestou uhradit i doplatek za dítě. Předem děkuji, Iveta

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den Iveto, na Slevomat.cz lze uhradit pouze voucher. Přistýlka za dítě se hradí na hotelové recepci, kde Vám můžeme vystavit doklad. Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
Recepce

Pavla Frantová

Dobrý den, měla bych zájem o 3 lůžkový pokoj – pro víkendový pobyt pro 3 kamarádky, a je to možné v nějaké akční nabídce?
Děkuji za odpověď.

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, pro třetí osobu lze připravit na pokoj přistýlku, cena pro dospělou osobu je 1380,–Kč/osoba/noc. V této ceně je zahrnuto ubytování se snídaní, další služby lze pro osobu na přistýlce dokoupit na místě. S pozdravem recepce

Zdeňka Starnovská

Dobrý den, chci objednat pobyt na termín 17.-19.7.2019. Je možné a za kolik prodlouži až do neděle? Děkuji za odpověď Starnovská

Chateau hotel Zbiroh

Vážená paní Starnovská, pobyt je možné si prodloužit v ceně 2760,– Kč s DPH/noc vč. snídaně pro 2 osoby nebo je možné si zakoupit voucher platný přes víkend. Pro závaznou rezervaci termínu je možné zvolit rezervaci online či zakoupit netermínované vouchery a jejich čísla nám poté k rezervaci zaslat na email hotel@zbiroh.com.
S pozdravem
Recepce

Iveta Řezníčková

Dobrý den,

je možné financovat z FKSP od zaměstnavatele? Moc děkuji

Chateau hotel Zbiroh

Vážená paní Řezníčková,
ano voucher je možné financovat z FKSP od zaměstnavatele. Je potřeba objednat voucher, domluvit si na Slevomatu prodloužení splatnosti objednávky. Nám potom zašlete na adresu hotel@zbiroh.com fakturační údaje, na koho máme fakturu vystavit, předem upozorňuji, že bude vystavena zálohová faktura, a variabilní symbol, který obdržíte od Slevomatu.

S pozdravem
Recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru