Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Perla Českého Krumlova: 2–3 dny v centru města se snídaní a bazénem

4,2 / 5 Hotel Růže***** Český Krumlov (mapa) 150 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Sládková

Dobrý den, je možné vzít sebou dceru dva a půl letou ? Dekuji za odpověď S.

Hotel Růže*****

Vážená paní Sládková, dcerku ve věku 2,5 roku si k nám určitě přivézt můžete, děti do 3 let jsou u nás vítány zdarma. Pokud budete chtít pro dcerku připravit dětskou postýlku, stačí nás kontaktovat – písemně či telefonicky, a postýlku vám nachystáme. Budeme se na vás všechny těšit a přeji krásný den. S pozdravem M. Ostrýžová

Cecilie Kasslová

Dobrý den, dá se k balíčku na 3 dny pro 2 pořídit přistýlka? Jely bychom asi 3 dámy. A také, jestli máte volný termín sobota 25.5. až pondělí 27.5.19?
S přáním hezkého dne C.Kasslová

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Simča :)

Michaela Bucmanová

Dobry den, lze na tento zajezd uplatnit sek dovolena? (Up)
Dekuji Bucmanova

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, cestování se těmito šeky uhradit dá. Pro více informací přikládám odkaz: https://www.slevomat.cz/cafeteria. Hezký den, Simča :)

sid vv

kolik vyrivek ?

Slevomat.cz

Dobrý den, v rámci hotelového wellness můžete využít jednoho Whirlpoolu,. Pěkný den, Honza

Hana Kábová

Dobrý den,
mám zaplacený pobyt ve dnech 24.5 až 26.5 a ještě mi nepřišel voucher. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den, Honza

Lucie Benešova

Dobrý den,nebyl by jeste jeden dvouluzkovy pokoj 17–19.5.?Vim,ze v kalendari je obsazeno,ale radeji se ptam.Je to jediny termin pro nas mozny.Dekuji za odpoved,s pozdravem Lucie Benešová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Simča :)

René Wawrečka

Dobrý den, chci se zeptat jestli je volný termín 5–7.4? Děkuju René

Slevomat.cz

Dobrý den, René, omlouváme se, že se nám nepodařilo získat odpověď od partnera včas. Pro co nejrychlejší informace o dostupných je vždy nejlepší kontaktovat přímo partnera. Hezký den, Simča :)

Bohumil Koníček

Máte ještě volný termín v květnu ,např. 17. – 19.5.

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohumile, při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři, nebo se přesvědčit o jeho dostupnosti. :) Pěkný den, Honza

Helena Myslíková

Dobrý večer, zaujala mne nabídka na 3 dny v hotelu Růže, cena 4.390,–Kč. Píšete, že nabídka platí do 31.5.2019, ale vybrat si lze jen v dubnu, měsíc květen jsem nenašla.
Děkuji. Myslíková

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, v tomto období má hotel již plné kapacity. Zkuste si jejich dostupnost ještě ověřit na telefonním čísle +420 266 133 0­53. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru