Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt v úžasném rodinném hotelu s aquaparkem a obří dětskou hernou

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Kolping Hotel**** Spa & Family Resort Maďarsko (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Edita P

Dobrý den, při objednání pobytu přímo na stránkách hotelu je informace, že při pobytu na 5dní/4noci je jedno dítě zdarma. Platí to i při zakoupení voucheru u vás na 4 noci? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Edito, tato akce se na naše vouchery nevztahuje. Veškeré příplatky za děti jsou uvedeny v sekci „Děti“ přímo u varianty. Krásný den, Míša :)

Krejčí věra

dobrý den , jsme 6 ti členná skupina ( 3 páry) + 1 dítě 1,5 let. Máme zájem navštívit Kolping hotel v termínu 11.9.- 15.9.2019. Prosím můžete mi spočítat cenu? děkuji za Vaši odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, cena pro 6 lidí by byla 38 697 Kč. Je třeba tedy zakoupit 3 vouchery na tento termín. :) Stačí, když přímo v nabídce kliknete na vybranou variantu (Dvoulůžkový pokoj (kdykoli), poté na kolonku „Vybrat termín“ a zvolíte si datum. V objednávce poté zvolte 3ks. Dítě do 1,9 let doplácí přímo na místě 20 €/noc s polopenzí. Krásný den, Míša :)

Aleš Kocourek

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jestli je možné si pobyt rezervovat v termínu od 15. do 22. 6. 2019, případně to může být i o den méně – rodinný pokoj – 2 dospělí + 2 děti (14 let a 3 roky) a jestli je možné na pobyt vystavit fakturu pro FKSP, případně na část + doplatek na místě.

Děkuji …

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleši, voucher se dá využít pouze v obdobích do 18. 4. 2019, 2. 5. – 6. 6. 2019 a 1. 9. – 22. 10. 2019 podle dostupných kapacit. Hezký den, Simča :)

Andrea

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakým způsobem se připlácí za dítě 2,5 let? Platí se při objednání voucheru nebo až při příjezdu v hotelu?
Děkuji předem. ACH

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, příplatek za dítě zaplatíte až hotelu, zde koupíte samotný voucher bez příplatků. Pěkný den

Michaela Francová

Dobrý den, zajímala by mne cena pro rodinu – 2 dospělí a 2 děti /3 roky+9 let/. Ubytování v rodinném pokoji s polopenzí v termínu 8.-11.5.2019. Předem moc děkuji, MF

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, za pobyt tříletého dítěte připlatíte 38 €/noc s polopenzí. Za pobyt devítiletého dítěte 56€/noc s polopenzí. Termín je stále k dispozici, vyberte si ho jednoduše v našem online kalendáři – zvolíte od kdy do kdy pobyt chcete a nemusíte už nic řešit, nic rezervovat, zkrátka jen přijedete a užíváte si pobyt :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru