Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

4* relaxační pobyt na Moravě: neomezený wellness, polopenze i výlety

4,3 / 5 Hotel Jana**** Severní Morava (mapa) 240 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
mirek

Dobrý den. Chtěl jsem se jen zeptat jestli můžeme jít do welnez v plavkách nebo jen nazí. Měli bychom zájem o pobyt 1 a 2 června, ale toto nás trošku zarazilo. Děkuji

Hotel Jana****

Dobrý den, sauny a páry jsou bezplavkovou zonou s hygienických důvodu. Zbytek wellness je na dobrovolnosti každého z hostů.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Adriana Kalivodová front office manager LH Hotel Jana****

Kučmová

Dobrý den chtela jsem se zeptat zda by si slo zabokovat pokoj na tento vikend :) a zda muzou do hotelu i psy?:)

Hotel Jana****

Dobrý den, paní Kučmová,

psy v našem hotelu vítame společně s jejich páníčky, cena příplatku se pohybuje mezi 350–500 Kč dle velikosti psa.

S pozdravem

Marie Seifertová, recepce LH Hotel Jana****

Fialová

Dobrý den, mam zájem o ubytování od 16.5 do 19.5? Máte ještě volné manželské postele? A postylku taky máte? Fialová

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Simča :)

Michaela

Dobry den, bylo by mozne k voucheru prikoupit jeste masaze? Dekuji

Hotel Jana****

Dobrý den Michaelo,

masáže je možno objednat jako doplňkovou službu v den příjezdu na recepci. Nabízíme relaxační masáže a to poloviční, tedy záda a šíje, která trvá 30 minut v ceně 400 Kč a nebo masáž celého těla, trvající hodinu v ceně 800 Kč.
Pro bližší informace neváhejte kontaktovat přímo recepci hotelu.

S pozdravem

Marie Seifertová, recepce LH Hotel Jana****

Martin Švec

Dobrý den, slyšel jsem, že v hotelu Jana bude ve wellness nově také bazén. Zajímalo by mě, jak bude asi velký a hluboký a hlavně, kdy bude hotový.
Předem děkuji za odpověď.
 Švec

Hotel Jana****

Dobrý den, velikost bazénu bude 12,5 × 6,5 × 1,2m. Dokončení bazénu je naplánováno na léto 2019, pro další informace doporučuji sledovat naše webové stránky www.hotel-jana.cz
Rádi Vás uvítáme.

S pozdravem
Jana Řezníčková
Recepce LH hotelu Jana****

Gabriela Kostková

Dobrý den,

mohu se zeptat zda máte v termínu od 3.5 do 4.5 volný pokoj pro 2 osoby?

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na e‑mailu recepce@hotel-jana.cz nebo na telefonu 581 833 111. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Pěkný den, Honza

Fialová

Dobrý den ,mám zájem o ubytování je možné u pokoje komfort mít manželskou postel? Mohou do wellness i děti 6 let a 2 roky? Fialová

Hotel Jana****

Dobrý den, u pokoje Comfort máme i manželské postele-záleží na termínu,jestli máme volno. Do wellness centra je vstup pro děti do 7 let zakázán.
S pozdravem krásného dne
Adriana Kalivodová front office manager LH Hotel Jana ****

Veronika Kavalová

Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o informaci, zda by šlo v termínu od 3.-5.5.2019 zajistit pokoj s manželskou postelí, částečnou masáž pro dva a zda by bylo možné při příjezdu na pokoji připravit romantickou výzdobu a láhev vína a ovoce? Pokud ano, jaká by byla konečná cena?
Předem moc děkuji za odpověď.

Hotel Jana****

Dobrý den, paní Kavalová,

v uvedeném termínu Vám můžeme nabídnout pokoj Comfort s oddělenými lůžky, případně potom nadstandardní pokoj Lux s manželským lůžkem a příplatkem 400 Kč/noc. Masáže doporučujeme objednat 1–2 dny před plánovaným příjezdem – maséři nejsou přímými zaměstnanci hotelu, proto každou masáž domlouváme individuálně. Pro více informací neváhejte kontaktovat přímo recepci hotelu prostřednictvím emailu recepce@hotel-jana.cz.

S přáním hezkého zbytku dne

Marie Seifertová, recepce Hotelu Jana****

Katka

Dobrý den , jak mi budete garantovat že se do bazénu či Wellness dostanu a nebude plná kapacita ? už jsem to taky párkrát četla můžu být ve wellnessu třeba 3h ? bude mě někdo vyhazovat ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, z wellness Vás nikdo vyhazovat nebude. V rámci voucheru máte neomezený vstup, můžete tedy zůstat klidně i tři hodiny. Jistě se dostanete popřípadě můžete kontaktovat přímo hotel a domluvit se s nimi. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru