Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

To nejlepší od Kolbaby: výběr 5 skvělých dortů, z každého uděláte až 14 porcí

4,7 / 5 Cukrárna Kolbaba Cukrárna Kolbaba Brno (mapa) 1 345 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavlína Šidlová

Dobrý den,
když dort dnes objednám je možné ho v pátek vyzvednout? Vím, že jsou potřeba 4 dny předem, ale nevim jestli se do něj počítá i den objednání :) děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, počítá se i den objednání :) Pěkný den

Kateřina

Dobrý den, dá se u dortu objednat i bezlepková varianta? Myslela jsem si, že je to možné za příplatek, ale nikde jsem to nenašla.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem obraťte přímo na našeho partnera na e-mailu info@cukrarnakolbaba.cz . Pokud to bude možné, jistě Vám rádi vyjdou vstříc. :)
Hezký den, David

Veronika S.

Dobrý den, jak prosím vypadá dort Kinder Bueno? Můžete doplnit foto, prosím? Předem děkuji, Veronika S.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, obrázek najdete přímo v naší nabídce ve fotkách :) Pěkný den

Lenka Jetelinová

Dobrý den, když dnes večer zaplatim slevomatu online platbou, můžeme si v nedeli vyzvednout?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, je potřeba provádět rezervaci na dort čtyři dny předem :) Pěkný den

Maria Dubova

Dobry den, prosim vas, existuje nejaka jina moznost vyzdvehnuti (doprava za priplatok alebo vyzdvehnuti na nejakych jinych predajnych mestach?)
Prirel ma 2. 05 narodeniny, predpokladam ze 1.05 mate zatvorene, a ja 2.05 nestiham do 17.00 z praci u Campusu dort vyzdvehnut. Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mario, dort je nutné osobně vyzvednout. Hezký den, Simča :)

Tomáš Ureš

Dobrý den jaké jsou možnosti vyzvednutí dorty přes Velikonoce? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, omlouváme se, že se nám nepodařilo získat tuto informaci od našeho partnera včas. Věříme, že příště budeme schopni obratem zajistit veškeré podrobnosti.
Hezký den, David :)

Jana Neubauerová

Dobrý den
jaké jsou možnosti vyzvednutí dorty přes Velikonoce?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, mrzí nás, že se nám nepodařilo získat od partnera tuto informaci včas. Věříme, že příště se nám podaří ověřit veškeré podrobnosti, které budou potřeba.
Hezký den, David :)

Ivana

Dorty vypadají luxusně. Brala bych jogurtový s lesním ovocem. Škoda, že jsem z Prahy. Konkurenční místní nabídka tady není.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, pokud máte zájem můžte se podívat na filtr dortů v Praze:https://www.slevomat.cz/praha/restaurace-bary/dorty-a-sladkosti. Určite najdete také kvalitní nabídky. Pokud si vyberete, doufáme, že budete spokojená a pochutnáte si. :) Pěkný den, Honza

Vojtěch Vágner

Dobrý den za jak dlouho dort bude vyrobený? Chtěl bych co nejbližší termín. děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vojtěchu, rezervace provádějte 4 dny předem přes online formulář (slevomat.uplat­nenivoucheru.cz/1436550). Dort si tedy můžete vyzvednout za 4 dny. Hezký den, Simča

Pavla

měla jsem u vás dort s pistáciovými ořechy, v cukrárně ke kafíčku. Nikdy by mě nenapadlo, jak to může být dobré. Dá se koupit i ve vaší nabídce Slšvomatu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, zatím je v nabídce pouze těchto pět uvedených dortů. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak vám případná další akce neunikne. Hezký den, Simča :)

Klára Pluhařová

Dobrý den, objednala jsem si vouchery, ale nevšimla jsem si, že jde o cukrárnu v Brně a né v Ostravě. Bylo by možné si dort vyzvednout v Ostravě? Připadně co mám tedy dělat, když do Brna jet nemohu. děkuji za odpově´d

Jitka

Dobrý den, právě jsem objednala voucher a chtěla jsem si na pátek dát vyzvednutí, což je v pořádku 4 dny předem, ale už mě to nechce pustit. Tak to mě tedy mrzí, později už dort nevyužiji. Nešlo by to nějak vyřešit? U Kolbaby kupuji už po několikáté.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, v tomto případě vám doporučím kontaktovat přímo cukrárnu na e-mailu info@cukrarnakolbaba.cz. Pokud se vám nepodaří situaci vyřešit a budete chtít voucher stornovat, můžete se obrátit na naši zákaznickou podporu. Hezký den, Simča :)

Lakomá

Dobrý den, ráda bych si dort koupila, ale objednala na 14. 6, je to možné?

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher má platnost pouze do 13.6. Můžete se zkusit individuálně domluvit přímo s cukrárnou na e-mailu info@cukrarnakolbaba.cz. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru