Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Espresso, lungo, ristretto nebo cappuccino a čokoládová kostka s ovocem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavla

Dobrý den, to chápu, že není potřeba rezervace, to uvádíte, ale ptám se, proč naopak není rezervace nutná, aby měli v kavárně (stejně jako zákazník) jistotu, že bude dost zákusků – v hodnocení lidí uvádějí, že přišli a nebyl zákusek a kavárna se ohrazuje, že mají jen limitovaný počet. Můj dotaz zní, když přijdu v pět odpoledne, bude zákusek? Pokud ne, co je místo nej?

Bonjour - Culinary Club ČR z.s.

Vážená Pavlo, nejsme kavárna ale gastro studio. Co se týká množství dezertů je to závislé i na počtu prodaných kusů běžné v podniku během dne. Vzhledem k tomu že máme nějakou kapacitu a nejsme schopni a ani ji nechceme překročit vzhledem k zajištění cerstvosti. Na vybraní tohoto poukazů máte velice dlouhé období a proto nemáme důvod dělat rezervace. Dalším důvodem je cena. Pokud probíhají degustace může se stát že místo není. Káva a dezert je ekonomická záležitost která slouží k vypl eni prázdného prostoru v podniku. Děkuji

Pavla

Dobrý den, proč tedy není nutná rezervace, aby byla jistota zákusku ke kávě a vy jste měli přehled, kolik upéct? V tom případě, kdy není zákusek, dostanu jen kávu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, rezervace předem není třeba, stačí přijít a předložit kód voucheru. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru