Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitek pro romantiky i dobrodruhy: ponor v přírodním lomu se zaškolením

4,5 / 5 Diving shop Olomouc Olomouc  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Aneta Horáková

Dobrý den. Zakoupila jsem u vás voucher na potápění, a odeslala email pro rezervaci termínu, ale zůstalo to bez odezvy. Žádná rezervace neproběhla. Bohužel společnost vůbec nereaguje. Posílala jsem email – nic se nestalo, psala jsem na jejich chat – slíbili že to vyřeší, ale nic se nestalo, volala jsem na uvedený kontakt – ale číslo je nedostupné. Je mi hloupé to tu takhle psát, ale už si nevím rady. Bylo by možné s tím něco udělat? Děkuji.

Diving shop Olomouc

Dobrý den, rezervace se provádí jednou týdně někdy i za 14 dní, na rezervaci emailem nechodí potvrzovací email jak je podrobně popsáno v návodu k registraci. Pokud je telefon nedostupný jsme na akci mimo ČR, chápeme že se Vám to zdá být dlouhé čekat než je vaše jméno zapsáno u termínu ale vždy postupujeme podle datumu doručení a času takže se nemusíte bát že by Vás někdo předběhnul. Omlouváme se za vzniklé komplikace a špatnou komunikaci. DivingShop

Nica

Dobry den, budete jeste pridavat nejaka volna mista na ponor? Dekuji :-) Nica

Slevomat.cz

Dobrý den, Nico, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru