Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

7 nocí v kempu na Makarské riviéře: doprava busem a bydlení v karavanu

4,5 / 5 CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Baška Voda - Chorvatsko (mapa) 52 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Miluše Dofková

dobrý den, lze dokoupit např. snídaně, večeře? kde najdu ceník za přikoupenou stravu?Kuchyň je česká? děkuji za odpověď

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Na jídlo se dochází do hotelu Alem. Strava:
Polopenze (švédské stoly) 3 999 Kč/osoba/tý­den
Snídaně 1 999 Kč/osoba/tý­den
Obědy nebo večeře 2 299 Kč/osoba/tý­den
Plná penze (jednotné menu) 3 399 Kč/osoba/tý­den

Kuchyně je chorvatská. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

petra JUROVCIKOVA

Dobrý den, chceme jet 2 dospělí a 2 děti 4 a9let. Datum 13.9.
Muzu požádat kolik mě bude stát cesta?
Dale kolik mě budou stát poplatky s cestou spojeny. Děkuji Jurovcikova

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Autobusová doprava je v ceně voucheru. Pokud jste 4 osob a z toho je nejmladší osobě méně než 12 let, je potřeba zakoupit 3 vouchery a pro dítě je ubytování zdarma, to znamená, že dopravu za 4 osobu Vám dofakturujeme při vystavení cestovní smlouvy. Cena za dopravu je od 2100 Kč, rozhoduje nástupní místo. Na místě se hradí vratná kauce za karavan ve výši 500 Kč a pobytová taxa, ve Vašem případě pouze za dospělé osoby, tj. 2× 10 HRK/den, celkem tedy 140 HRK za obě osoby za týdenní pobyt. V příplatcích naleznete další služby, které nabízíme a můžeme poskytnout. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Zbynek Kafka

Dobrý den…je potřeba mít pás? Nebo stačí jen občanský průkaz…Děkuji za odpověď

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Do Chorvatska Vám stačí občanský průkaz. Prosím, berte na vědomí, že pokud se chystáte cestovat s dětmi, každá osoba musí mít vlastní doklad totožnosti, nestačí mít dítě uvedeno ve vlastním cestovním dokladu. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Tereza

Dobrý den, obsahuje karavan kuchyňku s nádobím s možností vlastního vaření? A pokud koupím 2 vouchery pro dvě osoby, rozumím tomu správně, že v karavanu budeme jenom my dva? Popř. jaká je maximální kapacita karavanu, kdyby nás jelo více? Předem děkuji za odpověď.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Každý karavan má předstan, ve kterém je vařič, rychlovarná konvice a veškeré nádobí, příbory, hrnce atd. Můžete si prohlédnout fotografie zde: https://ckkalousek.cz/zajezdy/chorvatsko/basko-polje-karavany-lux-353664/ Karavany jsou standartně až 4 lůžkové. Kolik bude chtít jet osob, tolik voucherů zakoupíte, nejméně však 2. Zakoupené ubytování nedoobsazujeme cizími osobami. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Pavla

Prosím o cenovou kalkulaci pro 2 dosp. + 2 děti ( 9 a 14 ) v termínu 28.6.- 7.7. Děkuji. Pavla

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, v tomto případě zakoupíte pouze 3 vouchery za 4 999 Kč. Dítě do 12 let jako 4. osoba platí pouze dopravu. Částku za dítě 9 let doplatíte po vystavení smlouvy o zájezdu nám. Hezký den.

Martina Hladka

Dobry den odkud z Prahy by se vyjizdelo a v kolik hodin kdyby jsme jeli od 31.5–9.6 ?

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Z Prahy se páteční odjezdy odjíždí od hlavního vlakového nádraží a přesný čas odjezdu je znám cca týden před odjezdem, kdy zasíláme pokyny k odjezdu. Počítejte s tím, že se jezdí většinou mezi 14 a 15 hodinou, ale tento čas je pouze orientační. V případě dalších dotazů nebo rezervace se na nás neváhejte obrátit na tel. 603 584 851 nebo na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Hanka

Dobrý den, když cestuje jedna osoba, kolik se připlácí ?? Děkuji Hanka

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Vždy je nutné zakoupit minimálně 2 vouchery, a to i v případě, že zájem má jen 1 osoba. V případě dalších dotazů nebo rezervace se na nás neváhejte obrátit na tel. 603 584 851 nebo na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Petra

Dobrý večer, chci se zeptat zda bych si mohla dva vouchery rezervovat. Přítel ještě neví zda bude mít volno. Děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Rezervace voucherů probíhá přes portál Slevomat, zde odpovídáme z CK. Prosím o sdělení, o jaký termín máte zájem a my Vám prověříme dostupnost. Kontaktujte nás, prosím, na e-mailu usti2@ckkalousek.cz nebo na telefonním čísle 603 584 851. Hez­ký den.

Daniel Crlík

dobrý den můžeme sebou vzít i psa když by jsme byly v kempu?

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Bohužel v našich ubytovacích kapacitách nejsou psi dovoleni. V případě dalších dotazů nebo rezervace se na nás neváhejte obrátit na tel. 603 584 851 nebo na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru