Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Dosáhněte dokonalých křivek bez námahy pomocí laserové lipolýzy

4,9 / 5 Studio Pohody Plzeň  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alena Hanková

Dobrý den, v návaznosti na vaši nabídku zvažuji ošetření přístrojem Liposonix nebo laserovou lipolýzu. Jaký je v tom prosím rozdíl? Nikdy jsem nic takového neabsolvovala. Je mi 44 let a v loňském roce jsem nabrala 10kg, ačkoliv jsem nijak výrazně nezměnila životní styl, docházím i výživovému poradci a rekreačně sportuji 3× týdně. I přes to se v současně době nějak nemohu pohnout z místa.. Děkuji. Alena

Studio Pohody

Dobrý den. Děkujeme za Váš dotaz. Nejlepší by bylo ,kdyby jste se mohla u nás ve studiu zastavit na konzultaci. Je zdarma a můžeme Vám na místě doporučit ošetření přímo pro Vás.
Jinak : Lipoxonix je určený na lokální redukci tukové tkáně. V určitém místě do cílené hloubky. Jeden shot obsáhne oblast o velikost 8cm2. Dojde ke zničení tukových buněk v řízené hloubce
Lipolýza : U té nedojde ke zničení buňky ,ale k uvolnění jejího obsahu. Používá se u redukce celkové. Nastartovává metabolismus a uvolňuje tuk to krevního řečiště. Používá se na větší partie.

Snad to trochu pomohlo. Přeji hezký den. S pozdravem Jandová

Andrea Gregorová

Dobrý den,
v návaznosti na vaši nabídku zvažuji ošetření přístrojem Liposonix nebo laserovou lipolýzu. Jaký je v tom prosím rozdíl? Nikdy jsem nic takového neabsolvovala. Je mi 44 let a v loňském roce jsem nabrala 10kg, ačkoliv jsem nijak výrazně nezměnila životní styl, docházím i výživovému poradci a rekreačně sportuji 3× týdně. I přes to se v současně době nějak nemohu pohnout z místa..
Děkuji.
Andrea Gregorová

Studio Pohody

Dobrý den. Dotaz zodpovězen již v následném dotazu. Děkuji Jandová
Dobrý den. Děkujeme za Váš dotaz. Nejlepší by bylo ,kdyby jste se mohla u nás ve studiu zastavit na konzultaci. Je zdarma a můžeme Vám na místě doporučit ošetření přímo pro Vás. Jinak : Lipoxonix je určený na lokální redukci tukové tkáně. V určitém místě do cílené hloubky. Jeden shot obsáhne oblast o velikost 8cm2. Dojde ke zničení tukových buněk v řízené hloubce Lipolýza : U té nedojde ke zničení buňky ,ale k uvolnění jejího obsahu. Používá se u redukce celkové. Nastartovává metabolismus a uvolňuje tuk to krevního řečiště. Používá se na větší partie.

Snad to trochu pomohlo. Přeji hezký den. S pozdravem Jandová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru