Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ponořte se: Potápěčský kurz s mezinárodní certifikací do hloubky 18 metrů

4,9 / 5 Diving4luck Praha - Krč  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Milada

Díky za odpověď, Pavle!
Hezký den, Milada

Diving4luck

I Vám příjemný den. Pavel

Petra

Dobrý den,
v návaznosti na předchozí dotaz, bych se ráda zeptala, jestli je termín 19. 4. 2019 uvedený v informacích nějak závazný, musí být do tohoto termínu kurz splněn či se jedná pouze o orientační termín, popřípadě pokud zakoupím kurz nyní, mohu začít až v dubnu?
Dále bych si chtěla oveřit informaci, zda je v ceně opravdu zahrnuto vydání mezinárodní certifikace či se o certifikaci žádá zvlášť a zmíněná písemná zkouška slouží například pro ověření znalostí.
Děkuji za odpověď,
 Petra

Diving4luck

Dobrý den. Děkuji Vám za dotazy. Termín 19. 4. 2019 je termín na uplatnění voucherů. Začít můžeme kdykoli podle Vašich a mých časových dispozic, jen musíte brát v úvahu, že o prázdninách je většina bazénů zavřená a dělá se nutná údržba. Je proto dobré všechny bazénové moduly dokončit do konce června. Ano v ceně je zahrnuta i mezinárodní potápěčská licence u I.A.N.T.D. Tato licence Vás bude opravňovat provádět ponory do –18 metrů po celém světě. Ano, písemná zkouška je pro ověření Vašich znalostí, provádí se formou testových otázek, kde je vždy jedna z odpovědí správná. Zatím se nestalo, že by někdo písemnou zkoušku nesložil. Zkouška je stejná pro všechny věkové kategorie, tzn. i pro děti. Za Diving4luck Pavel

Milada

Dobrý den,
prodávám dámský dlouhý neoprén + krátký neoprén + boty 39 + rukavice (Marés) – nemáte zájem koupit? Cena dohodou, přivezu věci na prohlédnutí, jsou bez vady!
Díky, Milada (K vidění také na „sbazaru“ – neoprén diving).

Diving4luck

Dobrý den. Děkuji Vám za dotaz. Zkuste některý z inzertních serverů. Osobní zkušenosti mám se stránkou stranypotapec­ske.cz.
Za Diving4luck. Pavel

Stanislav Zigo

Dobry den, chci de zeptat jak dlouho kurz trvá,a jake jsou terminy.Mam zajem,ale ziju v zahranici, tak proto.
Děkuji za odpověď
 Zigo

Diving4luck

Dobrý den. Děkuji Vám za dotaz. Kurz trvá cca 1 – 2 měsíce. Záleží na časové dispozici jednotlivých studentů. Je potřeba důkladně procvičit všechny cviky při bazénových modulech, ty jsou čtyři. Pak je nutno udělat 4 ponory na volné vodě. Termíny se domlouvají individuálně. Vše je na domluvě. Za Diving4luck Pavel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru