Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Wild Park Resort pod Tatrami: dokonalý pobyt se vstupem k expozicím zvířat

4,8 / 5 Wild Park Resort Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kufová Veronika

Dobrý den, mohla bych poprosit o kalkulaci na červenec? 5.-7.7.2019 pro 2 dospělé os. + 1 dítě 4roky?
Moc děkuji.

Wild Park Resort

Dobrý deň, práve pripravujeme akciu v ktorej si budete môcť zakúpiť voucher aj na leto. Do konca týždňa by mala byť spustená.

Michaela Kopačková

Dobrý den, když pojednou dva dospělí s dvěma dětma – jedno má 3,5 roku a druhé necelý rok, tak mám koupit poukaz pro 3 osoby a dítě je zdarma s tím, že mám požádat při rezervaci o postýlku a přebalovací pult?
Děkuji.

Wild Park Resort

Dobrý deň, áno aj takto to viete urobiť.
Dieťa do 5 rokov je bez nároku na lôžko zdarma. V prípade, že žiadate pre dieťa prístelku, tak sa počíta za tretiu osobu. Detskú postieľku Vám poskytneme zdarma, len je pri rezervácii treba na to upozorniť.

Žaneta

Dobry den,
Je moznost aby jeli 4 lidi?
Jakoze bysme koupili 3 lidi 3 dny + 1 clovek nejakej doplatek?
Dekuji za odpoved
Pekny den

Wild Park Resort

Dobrý deň, v prípade, že chcete prísť 4 odporúčam zakúpiť voucher pre dve osoby. Doplatok za apartmán pre 4 osoby je 65 €/noc. V cene sú raňajky pre 4 osoby. V prípade, že máte záujem o túto variantu je potrebné si vopred overiť dostupnosť apartmánu.

Dominika Zemánková

Dobrý den, mohu se zeptat na příplatek 65€ za pokoj ? Chápu dobře, že tento příplatek platím ještě k ceně za ubytování ?

Wild Park Resort

Dobrý deň, príplatok 65 € je za apartmán, teda pre prípad, že chce prísť viac osôb. Ak plánujete prísť toľkí, koľkí sú uvedení na kupóne – teda dvaja pri kupóne pre dve osoby, alebo traja pri kupóne pre tri osoby tento doplatok neplatíte.

Linda Klímová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli jsem pochopila dobře, že pokud pojedeme ve 2 s přítelem s dítětem 1 rok, tak máme zakoupit voucher pro 2 osoby a dítě je zdarma bez nároku na lůžku? Je možnost půjčení dětské postýlky?
Děkuji a jsem s pozdravem

Wild Park Resort

Dobrý deň, správne. Samozrejme detskú postieľku Vám dáme k dispozícii. Prosím v poznámke uviesť, že o ňu žiadate. Ďakujem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru