Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Wellness pobyt v butikovém hotelu kousek od parku a léčivých pramenů

4,4 / 5 Hotel DaVinci - Mariánské Lázně Mariánské Lázně (mapa) 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Věra

Dobrý den, líbí se mi nabídka na tři noci s polopenzí. Šlo by se individuálně dohodnout i na čtyři noci? Případně za jakou cenu. V kolik hodin je u vás check a check out?

Hotel DaVinci - Mariánské Lázně

Dobrý den, lze dohodnout u nás pobyt s polopenzí na tolik nocí, kolik budete chtít Vy. Stačí napsat požadavek a my Vám nejdéle do 24 hodin sdělíme cenu pobytu. Check in zpravidla je od 14:00 hodin a check out do 12:00. Vyjímečně lze domluvit individuální čas.
Hotel DaVinci
Plzeňská 2
35301 Mariánské Lázně
Email: hotel@hoteldavinci.cz
Tel: (+420) 352.676.616

Viktoria

Dobrý den, v nabídce je
1× masáš PRO KAŽDÉHO, znamená to tedy, že masáž je pro jednu osobu nebo pro dvě, ale lze ji využít pouze jednou? Nějak to nechápu. Děkuji za odpocěď.

Hotel DaVinci - Mariánské Lázně

Dobrý den, znamená to, že obě osoby dostanou 1× masáž.
S přáním hezkého dne Štěpánka, hotel DaVinci
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Tel.: 352 676 616

Pavla

Dobrý den,dal by se tento pobyt koupit pro 3 osoby (trojlůžkový pokoj) a chtěli bychom to přes víkend od pátku do neděle, termín bychom si domluvili,nejspíš někdy duben,květen 2019, děkuji Drlíková.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo, přistýlka se snídaní pro další osobu činí 700 Kč/noc. O dostupných termínech se prosím informujte přímo u partnera na emailu: hotel@hoteldavinci.cz, či tel. čísle: +420 352 676 6­16. Pěkný den, Honza

Zuzana Šulcová

Dobrý den, je to vhodné pro 80ti lete lidi? Děkuji

Hotel DaVinci - Mariánské Lázně

Dobrý den, pobyt mohou absolvovat i starší lidé. Záleží však, co od pobytu očekáváte. Náš hotel neposkytuje lékařské procedury, pouze spíše relaxační. Některé procedury jsou poskytovány pouze ve wellness v 3. patře (poslední schodiště je nutno vyjít, je bez výtahu), ale jsou k dispozici i procedury v masážním pokoji v přízemí (např. zábaly, reflexologie, masáže). Je možné objednat i pobyt jen s polopenzí, a trávit čas vycházkami k pramenům či výlety do okolí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru