Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Neomezená konzumace v mašinkové kavárně: 1, 2 či 4 diamantové jízdenky

4,6 / 5 Golden Pacific Café Praha - Jinonice  (mapa) 372 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jaroslav

7 dní předem není moc užitečná informace, duben byl plný již koncem března!!!! A zase nabízíte další vouchery, na které není moc reálná možnost přijít…

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, restaurace má momentálně opravdu velké vytížení , doporučuje se včasná rezervace alespoň 7 dní předem. Může se však stát, že při momentální vytíženosti je 7 dní předem opravdu málo. Pokud se vám nepodaří do restaurace dostat v době platnosti voucheru, je možné se s restaurací individuálně domluvit na prodloužení vouheru a uplatnění dle časových možností obou stran. Hezký den, Simča :)

Marina

Dobrý den, I wanted to know, is the voucher valid for Friday and Monday on Easter?
Thank you.

Golden Pacific Café

Dobrý den,
ano … GPC

Marek Topinka

Dobrý den,

Koupil jsem si diamantovou jízdenku a po půl hodině klikání jsem zjistil, že do konce dubna je vyprodáno. Dál už jsem neměl sílu klikat. Bylo by dobré na toto v textu upozornit.

Slevomat.cz

Dobrý de, Marku, po rozkliknutí odkazu Jak uplatnit se dozvíte následující informaci: Restaurace má velké vytížení termínů, doporučuje se včasná rezervace alespoň 7 dní předem. Nejdříve jsou plné páteční termíny, pokud chcete dorazit v tento den, udělejte si rezervaci výrazně dříve. Je nám líto, že Vámi preferovaný termín není volný, ale upozornění na větší vytížení restaurace je zmíněno. Pěkný den, Honza

Michaela

Dobrý den, nikde nevidím (nebo jsem přehlédla), zda je možné zakoupené diamantové jízdenky uplatnit i o víkendu?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, diamantové jízdenky je možné využít od pondělí do pátku od 14 h. :) Pěkný den

lada

Voucher lze uplatnit až od 14 hodin?. Máme v pondělí cestu do Prahy ale 14hodin je pro nás dlouho. Lze přijít se zaplacenou diamantovou jízdenkou již v11 hodin?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lado, diamantovou vstupenku je možné využít až od 14h. Můžete se ještě zkusit individuálně domluvit přímo s prodejcem na e-mailu: info@goldenpacificcafe.com. Hezký den, Simča :)

Ryšavý Michal

Dobrý den, je potřeba koupit voucher i pro tříleté dítě? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, Diamantová jízdenka pro dítě do 120 cm stojí na místě 179 Kč. Hezký den, Simča :)

Jiřina Procházková

Dobrý den, chtěla bych k Vám vzít jen děti, protože sama mám veganskou stravu. Je možné zakoupit lístek pouze pro děti? Mohu udělat rezervaci na určitý den? Jde o oslavu dceřiných 10. narozenin. Předem děkuji za odpověď

Golden Pacific Café

Dobrý den,
ano jistě … jen upozorňuji, že máme opravdu hodně plno … GPC

Dmitry

Dobrý den, pro tři lidi máme zakoupit jednu jizdenku pro dva a jednu pro jedneho? A bude li pak možne rezervovat termin pro dve objednavky spolu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dmitry, přesně tak, zakupte jednu jízdenku pro dva a jednu jízdenku pro jednoho. Ohledně rezervací doporučujeme pak v předstihu kontaktovat restauraci, aby bylo možné udělat dvě rezervace najednou: info@goldenpacificcafe.com, +420 601 558 806, nebo můžete udělat online rezervaci na Restu (odkaz najdete v nabídce). Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru