Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Perfektní dovolená u moře v emirátu Dubaj: 4–9 nocí v 5* resortu s polopenzí

CK Zanzo Dubaj - Spojené arabské emiráty (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Alena Balušinská

Dobrý večer
ono se to špatně píše.
Když nemáte někoho kdo by s vámi chodil, tak budete sama a když neumíte jiný jazyk než český tak jste v této zemi hluchý a bojíte se někam jít.

CK ZANZO

Dobrý den, paní Balušinská, v případě, že máte jakékoliv dotazy ohledně dovolené, kontaktujte nás prosím prostřednictvím e-mailu, nebo telefonicky. Děkujeme za pochopení. Tým CK ZANZO

Alena Balušinská

Dobrý den
jsem starší paní a neumím anglicky a chtěla bych jet sama, kouřím elekt. cigarety.
Děkuji za odpověď

CK ZANZO

Dobrý den, paní Balušinská, z Vašeho příspěvku bohužel není úplně zřejmé, co přesně byste si přála/co by Vás zajímalo. Pro upřesnění Vašeho požadavku a následné zodpovězení dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu info@zanzo.cz . Přeji hezký den! Za tým CK ZANZO, Libuše

Michaela

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je z místa možnost dostat se veřejnou dopravou do centra Dubaje. Děkuji M.V.

CK ZANZO

Dobrý den, Michaelo, děkujeme za Váš dotaz. Cca. 70 metrů od recepce hotelu je konečná stanice vláčku, který Vás během pár minutek odveze až na kraj “palmy”, kde můžete pohodlně přestoupit na další prostředky veřejné dopravy. Krásný den! Za tým CK Zanzo, Radek.

Ladoch

Dobry den, v info o zajezdu mate rozpor – jednou tam mate, ze v cene jsou nealkoholicke napoje a o neco nize mate ze jsou za priplatek alkoholicke i nealkoholicke.

Pak mam druhy dotaz, kolik je priplatek za jednoluzkovy pokoj v tom prvnim terminu v kvetnu na 4 noci.

 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za upozornění. Neomezená konzumace nealko nápojů se týká polopenze, takže pouze během snídaní a večeří. Text tedy upřesníme. Co se květnových termínů týče, tak v období 1.5. – 5.5. (před Ramadánem) již nejsou k dispozici základní pokoje, ale až vyšší kategorie. V termínech od 6.5. (během Ramadánu) by celková cena zájezdu pro 1 osobu byla 47 990 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru