Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Skvělá dovolená v živoucí Dubaji: 4–9 nocí v 5* hotelu u pláže s polopenzí

CK Zanzo Dubaj - Spojené arabské emiráty (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Tereza Ouzká

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je někde možné ověřit dostupnost volných termínů? Abych si nezakoupila poukaz a nakonec nezjistila, že je termín již obsazen? Konkrétně se mi jedná o termín 23.-29.9., resp. dny v tomto týdnu.Děkuji za odpověď.

CK ZANZO

Dobrý den paní Ouzká, dostupnost volných termínů je vždy na individuální poptávku. Nemusíte se však bát, že byste koupila voucher, který byste nemohla využít. U našich zájezdů klasický voucher, jak je u nabídek na Slevomatu zvykem, zakoupit nejde. Nejdříve vám vždy prověříme aktuální kapacitu v termínu, který si vyberete a teprve potom děláme rezervaci a sjednáváme s klienty smlouvu o zájezdu. Ve vámi poptaném rozmezí termínu 23. – 29. 9. stále volné kapacity jsou. V případě, že byste měla o zájezd zájem, nás neváhejte kontaktovat na e-mailu rezervace@zanzo.cz s přesnými požadavky, a někdo z kolegů se vám bude rád věnovat. S pozdravem Veronika, CK Zanzo

Miloslava Černá

Stále stejný dotaz !!!!

CK ZANZO

Odpověď níže. CK Zanzo.

černá Miloslava

Co znamená neomezená konzumace nealko nápojů?To je konzumace po celý den nebo jen k jídlu?

CK ZANZO

Dobrý den, paní Černá, děkujeme za upozornění. Již pracujeme na zpřesnění textu. Jedná se o polopenzi, takže nápoje se váží k snídani a večeři. Pěkný zbytek dne. Za tým CK Zanzo, Radek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru