Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Na dovolenou do Španělska: 7 nocí s polopenzí v hotelu 50 metrů od moře

4,5 / 5 CK Travel Club ČSAD Tišnov Španělsko (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Končická

Dobry den prosim o kalkulaci zájezdu s příplatkem za dopravu,pobytovými taxami a dalsimi poplatky v dobe od 7.9.14.9. s po­lopenzí pro 2dospele a 2deti ve věku 13 a 5let.Dekuji za odpoved Končická

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Končická, cena je: 2× 6490 Kč (vouchery), 1× zdarma (1. dítě), 1× 3307 Kč (2. dítě), 4× 2750 Kč (doprava busem) = 27287 Kč. Případné cestovní pojištění navíc by stálo 280 Kč/osoba/zá­jezd, pro Vaši rodinu tedy celkem 1120 Kč. Co se týká pobytové taxy, neplatí se v ČR, ale až na místě, přímo na recepci hotelu. Cena je 0,50 Eur/den, platí pouze osoby nad 15 let. Pokud máte o zájezd zájem, prosím kontaktujte nás před zakoupením voucherů kvůli předběžné rezervaci pokoje.
S přátelským pozdravem CK Travel Club ČSAD Tišnov

Tomáš Blahník

Dobrý den, mám předběžný zájem o termín 10.8.2019–17.8.2019. Dva dospělí a dvě děti, první 9 let a druhé v době pobytu 13 let. Chtěl bych se zeptat, zda je v tomto termínu volno a jak je to s vouchery?? Mám případně zakoupit dva dospělé(dětské to nenabízí) a zbytek se řeší s CK?? A poslední věc, jedno dítě je zdarma a druhé za 50% ceny, doplácí se ještě za přistýlky pro tyto děti?? Velmi děkuji za odpověď Pozdravem Tomáš

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den pane Blahníku, chápete to správně, v případě ubytování 2 dospělých a 2 dětí je třeba zakoupit 2 vouchery a zbytek se řeší s CK. Jedno dítě je zdarma, druhé by platilo cenu 4595 Kč. V tuto chvíli je pokoj volný. Další případné doplatky (doprava busem, plná penze, pojištění,…) se pak hradí cestovní kanceláři nejpozději 40 dnů před odjezdem. Pro předběžnou rezervaci nás kontaktujte na emailu spain@csad-tisnov.cz
S přátelským pozdravem CK Travel Club ČSAD Tišnov

Martina Macháčková

Dobrý den, bylo by volno pro dva dospělé a 1 dítě 12 let v termínu 24.8. – 31.8. nebo 7.9. – 14.9.
Potřebovali bychom si k pobytu připlatit i autobusovou dopravu.
Děkuji. Martina M.

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den paní Macháčková, v tuto chvíli je volný pokoj s přistýlkou pro dítě v obou z uvedených termínů. Autobusová doprava je také možná, a to za příplatek 2750 Kč/osoba (dopravu platí i dítě).
S přátelským pozdravem CK Travel Club ČSAD Tišnov

Daniela

Dobrý den, zajímalo by mne do jakého letoviska. Napsáno je menší hotel, ale ani ne na jakém pobřeží, jestli Costa Brava. Už jsem navštívila Španělsko 8 x, většina letovisek, byla super, ale i našlo letovisko, kam bych se už nevrátila. Děkuji.

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Vážená paní Danielo, dovolíme si nesouhlasit, vše je v popisu této akce uvedeno, a to hned v první větě. Citujeme: „Dlouhá a vyhřátá pláž s čistým, zlatavým pískem, spousta sportovního vyžití a atrakcí, to je oblíbené letovisko Malgrat de Mar na španělském pobřeží Costa del Maresme“. :-) Hotel se jmenuje H-Top Planamar. S přátelským pozdravem CK Travel Club ČSAD Tišnov

Lenka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na příplatky v případě plné penze 560Kč/osoba/pobyt. Předpokládám, že ke stávající polopenzi přibude oběd (formou bufetu?). Co obsahuje All inclusive 3080 Kč/osoba/po­byt? Stejná cena i pro děti?. Jak dlouho trvá autobusová doprava? Děkuji za odpověď. Lenka

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, ano předpokládáte správně, jedná se o oběd formou bufetu. All inclusive obsahuje: plná penze (snídaně, obědy a večeře v hotelové restauraci formou bufetu, vč. vína a vody u obědů a večeří), občerstvení v hotelovém baru zpravidla od 10:00 do 23:00, teplé nápoje, nealkoholické nápoje, voda a místní alkoholické nápoje – víno, pivo, destiláty, občerstvení během dne dle aktuální nabídky hotelu (pizza, sendviče, hamburgery, zmrzlina, ovoce, …). Stejná cena platí i pro děti. Autobusová doprava trvá dle toho, kde se nastupuje – Brno cca 24 hodin, Praha cca 22 hodin, Plzeň cca 20 hodin.
S pozdravem a přáním hezkého dne CK Travel Club ČSAD Tišnov

Verunka Ondrášci Kubíkovi

Dobrý den, prosím Vás, jak by to bylo, kdybychom si zakoupili dva vouchery v termínu 10. – 17.8. s autobusem? Máme syna 5 let, ten je zdarma, ale jak s busem? děkuji V.

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, ano dítě se dvěma platícími osobami má zdarma ubytování včetně polopenze. Pokud byste chtěli i dopravu busem, je třeba k voucherům připlatit za dopravu (platí i dítě) 3× 2750 Kč = 8250 Kč. Tuto částku byste platili přímo cestovní kanceláři, a to nejpozději 40 dnů před odjezdem.
S pozdravem a přáním hezkého dne CK Travel Club ČSAD Tišnov

Aleš

Dobrý den, je možné u hotelu parkovat ? Děkuji za odpověď

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, klienti, kteří jedou vlastním autem, využívají volných parkovacích míst v okolních uličkách v blízkosti hotelu. Hotel vlastní parkoviště nemá. Zpravidla s tím nebývá žádný problém.
S pozdravem a přáním hezkého dne CK Travel Club ČSAD Tišnov

Jana Všetečková

Dobrý den, jsme 2 dospělé osoby a děti 13 a 17 let, je možné využít 2 přistýlky?
V termínu od 13.7.-20.7.
Děkuji za odpověď Jana V.

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, ano, je možné využít 2 přistýlky. Dítě by bylo zdarma (musí mít 13 let i v době pobytu) a 17-ti leté už se počítá jako 3. dospělá osoba za cenu 6894 Kč.
S pozdravem a přáním hezkého dne CK Travel Club ČSAD Tišnov

Jana

Dobrý den, chci se zeptat, zda by bylo možné dokoupit si leteckou dopravu a kolik by stály letenky pro dvě dospělé osoby, pokud bychom si zakoupili pobyt v termínu 7.9. – 14.9.2019?
Děkuji za odpověď.
Jana M.

CK Travel Club ČSAD Tišnov

Dobrý den, leteckou dopravu k pobytům nezajišťujeme. Zajišťujeme pouze autobusovou dopravu za 2750 Kč/osoba. Dále také zajistíme případný transfer z letiště Barcelona do hotelu a za týden zpět (1190 Kč/osoba), pokud si letenky zakoupíte individuálně. Např. z Prahy je možné se dostat do Barcelony přímými lety se společnostmi ČSA, Ryanair nebo Vueling. Zkuste se podívat na jejich webové stránky. S pozdravem a přáním hezkého dne CK ČSAD Tišnov

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru